Дітям-інвалідам подарували автобус

Дітям-інвалідам подарували автобус
Дітям, які відвідують Луцький навчально-реабілітаційний центр, допомогли благодійники – закладу подарували автобус.

Як повідомили у прес-службі спілки молодіжних громадських організацій «Молодіжна платформа», за даними управління охорони здоров’я Луцької міської ради, у Луцьку є 823 дитини з інвалідністю. Чимало таких діток середню освіту здобувають у навчально-реабілітаційному центрі.

З 280 школярів, які відвідують НРЦ, 117 мають інвалідність від народження, 80 – самотужки не можуть добиратися до навчального закладу.

Починаючи з січня цього року, перевезення дітей з психофізичними вадами розвитку, що відвідують НРЦ, було відмінено. Причина – відсутність фінансування з державної казни.


Тому допомогти неповносправним зголосилась спілка молодіжних громадських організацій «Молодіжна платформа» та депутат Луцької міської ради, генеральний директор ПП «Західноукраїнська торгова компанія» Андрій Разумовський, подарувавши центру комфортабельний автобус.

«Дякуємо усім за допомогу, це надзвичайно важливо для нас. Адже транспортування дітей було для нас великою проблемою. Тепер впевнена, що діти будуть доставлені на навчання у комфорті. Дякую Андрію Осіпову, Андрію Разумовському та Молодіжній платформі», – говорить директор НРЦ Лариса Волинець.

За словами секретаря «Молодіжної платформи» Назара Романюка, щоранку два волонтери від молодіжних організацій супроводжують у автобусі дітей до школи.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Честь і хвала таким людям, даже не віриться, що таке існує в нас час. Отаким людям першочергово треба давати маршрути в місті.
Відповісти
Останні новини
Дітям-інвалідам подарували автобус
27 березень, 2012, 16:39