Створили книгу-реквієм «Небесна сотня»

Створили книгу-реквієм «Небесна сотня»
Меморіальне видання «Небесна сотня» створила та ініціювала його вихід у світ громадська організація «Центр соціальних проектів «Хочу жити».

Про це розповів один із засновників центру Роман Савчак, - пише ІА «Вголос».

Книга міститиме фотохроніку Майдану, портрети кожного Героя Небесної Сотні, їхні біографії, розповіді про їхній подвиг задля європейського майбутнього України. Зверху над фото вказано з якого регіону він походив.

Автори книги кажуть, що робили це для того, аби розвіяти несправедливу брехню, що нібито на Майдані вмирали лише активісти із Західної України. Внизу – розмістили соціальний статус Героя, а також подавали фразу, якою людина ще за життя окреслила своє життєве кредо, або висловлювання про нього рідних і знайомих людей.

«Книга-реквієм «Небесна сотня» – лише перша спроба бодай лаконічно розповісти про долі героїв, які в мирний час віддали своє життя за вільну, незалежну, європейську Україну. Робота над меморіальним виданням триває. Центр соціальних проектів «Хочу жити» готує до видання Книгу спогадів про героїв Майдану, розповіді учасників революційних подій, працює над створенням відеофільму про тих, хто навічно вписав своє ім’я в українську історію», – розповів Савчак.

Презентація книги і виставка плакатів відбудеться 29 березня у Львівській філармонії на Концерті-реквіємі, присвяченому сороковинам загиблих героїв Майдану.

Видання будуть розповсюджені у громадських установах, бібліотеках, навчальних закладах. Початковий тираж книги – 1 тисяча примірників.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Де можна придбати Книгу-Реквієм???
Відповісти
Також цікавить це питання
Відповісти
Мене також цікавить,де можна придбати Книгу-Реквіем?
Відповісти
Високоповажний Романе Савчук та Ігоре Гурику! Прошу терміново забрати книгу "Небесна сотня" Надії Корнійчук 2-ге видання кольорове із Волинської ОДА, внутрішня політика, в Ольги Чубарової. Для родин загиблих Героїв Небесної сотні.
Відповісти
Я автор книги "Небесної сотні", присвячені поезії 110 Героям, 2-ге видання кольорове. Прошу Романа Савчука і Романа Гурика терміново забрати 370 книг у Волинській ОДА, в Чубарової Ольги, внутрішня політика. Деякі книги можна придбати заціквленим особам в книгарні на Театральній площі в Луцьку, біля бібліотеки для юнацтва.

Відповісти
Прпошу керівництво громадської організації сімей загиблих Героїв Небесної сотні "Хочу жити" забрати книгу Надії Корнійчук 2 видання кольорове зхабрати у Волинській ОДА, внутрішня політика, в Ольга Чубарвої. Терміново, 370 прм.
Відповісти