У полоні Криму. ФОТО

У полоні Криму. ФОТО
Журналіст Костянтин Сова зробив репортаж про заблокований батальйон морських піхотинців у Федосії.

Знімки фотограф виклав у Фейсбуці.

«Ситуація із заблокованим батальйоном морпіхів особливо не змінилася, навколо військової частини все глибше і ширше окопуються російські війська. Морпіхи до них звикли і ставляться спокійно», - пише Сова.

Фотожурналіст розповідає, що за службовим обов'язком йому доводиться часто через телеоб'єктив стежити за рухом в російських окопах і блокпостах.

«Я дуже часто бачу, як противники в біноклі та моноклі уважно досліджують територію наших морпіхів і при всьому при цьому - російські війська продовжують стверджувати , що вони захищають морпіхів від провокацій і набігів бандерівців – фашистів», - додає Костянтин Сова.

«Наші морпіхи всі розуміють, що доля Криму вирішена наперед , що вони в принципі нікому вже не потрібні і, що якщо Росія піде війною , то саме цей батальйон штурмуватиметься російськими солдатами», - зазначає журналіст.

«Але при всьому цьому хлопці служать Україні , щодня відпрацьовують стратегії оборони і наступу , несуть нічні бойові чергування , змінюючи один одного кожні дві години. А вдень вже відсипаються. Можливо це останні спокійні дні наших морпіхів. А може бути і наші теж ....», - пише Сова.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
героям слава!
Відповісти