У Луцьку відключили російські телеканали

У Луцьку відключили російські телеканали
Оператор кабельного телебачення «Воля», послугами якого користується значна частина лучан, призупинили доступ до російських каналів.

2 березня «Воля» разом з дистриб’юторами звернулися до російських каналів з вимогою припинити поширення неправдивої інформації та пропаганди на їхніх каналах, - пишуть Хроніки Любарта з посиланням на прес-службу оператора.

Тоді ж почали опитування абонентів у кожному місті, аби внести зміни в пакети.

«Ми самостійно, до ухвалення рішення Національною радою, внесли зміни в пакети ТБ, призупинивши доступ у відкритому вигляді до каналів «РТР Планета», «Перший канал. Всесвітня Мережа» і «НТВ Мир» (канал «Росія 24» не надається) у всіх містах України, в яких абоненти проголосували за такі зміни. Крім того, канали було переведено в більш дорогі кодовані пакети в Києві, поширення яких засновано на індивідуальній передплаті», – зазначається в повідомленні.

Водночас, як повідомили у відділі зв’язків з громадськістю компанії «Воля», опитування щодо змін у переліку телепрограм відбувалося у тих містах, звідки оператор отримав найбільше запитів і побажань. Подібні звернення від лучан в компанію не надходили.

«Тож 14 березня 2014 року у відповідь на заклик Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення ми тимчасово призупинили трансляцію трьох російських каналів у Луцьку, одночасно додавши в пакети нові телеканали – «ZIK», «Еспресо TV» та «Время». Ці телепрограми для перегляду було обрано на основі побажань абонентів Луцька. Наповнення пакетів телепрограм «Волі» поліпшується постійно. І перш ніж запускати нові технології чи телеканали, ми ретельно досліджуємо побажання та потреби клієнтів кожного регіону», – зазначають у компанії.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
сегодня отказался от услуг каб оператора ВОЛЯ.....нечего смотреть
Відповісти
А ми тарілці дивимся!!!
Відповісти
Давно пора було!Пізно пити "Боржомі"
Відповісти
нічого не призупинили, канали як показують так і продовжують показувати!!!
Відповісти
Останні новини
У Луцьку відключили російські телеканали
21 березень, 2014, 16:37