Міг би зараз бути у Верховній Раді, – один із лідерів «Правого сектору» Волині

Міг би зараз бути у Верховній Раді, – один із лідерів «Правого сектору» Волині
Один із лідерів «Правого сектору» на Волині Руслан Тимощук був 20-м номером у списку до Верховної Ради України в 2006-му і міг би зараз бути нардепом.

Як розповів Руслан Тимощук, у нього є досвід партійної діяльності, – пише Волинська газета.

«Свого часу я був серед засновників Соціал-національної партії України, яка стала «Свободою». Доріс до рівня члену комітету уповноважених, був 20-м номером у списку до Верховної Ради України в 2006-му. Якби там залишився, то, думаю, мав би нині мандат народного депутата», – зазначив він.

«Але в якийсь момент зрозумів, що я не партійна людина. Внутрішньо. Або принаймні тієї організації. Не хочу зараз давати оцінки. Так, я бачив, що «Свобода» однозначно у перспективі проходить в парламент. Але далі – великий знак питання. Про що, власне, і заявив: ідеологія партії потребує вдосконалення, розробки. Бо люди питатимуть: якою ми бачимо Україну? Просто програми захисту українців – замало. Власне, то – головна причина виходу зі «Свободи», – додав Руслан Тимощук.

«Але я виходив без скандалів. Маю хороші стосунки зі своїми колишніми однопартійцями, які зараз і депутати, і керівники партійних структур. Стосовно інших політичних сил («Батьківщини», «Удару»), то такі пропозиції не розглядаю, бо не прихильник ліберальних ідеологій», – зауважив один із лідерів «Правого сектору» на Волині.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Примітивна самореклама. Існує фразеологізм: "Історія не терпить умовного способу". Мається на увазі, що при оцінці того, що пройшло, некоректно вживати фрази на кшалт "якби, то...". Як би я вступив у військове училище, то був би генералом. А так я є тим, ким є. Тимощук вже скрізь був, крім правого сектора. Відчув шанс. Рука на пульсі. Молодець. Авось і вийде. Існує ще один фразеологізм: "Дурень думкою багатіє".
Відповісти
Сумно, що Верховна Рада понесла таку тяжку втрату. Непоправима втрата...
Відповісти
Останні новини
Міг би зараз бути у Верховній Раді, – один із лідерів «Правого сектору» Волині
21 березень, 2014, 17:22