На Волині ще не визначилися, хто очолить осередок партії «Правий сектор»

На Волині ще не визначилися, хто очолить осередок партії «Правий сектор»
Із тим, хто очолить волинський осередок партії «Правий сектор», про створення якої уже йде мова, визначаться легко.

Про це розповів один із лідерів «Правого сектору» на Волині Руслан Тимощук, – пише Волинська газета.

«З цим ми розберемося дуже легко. Якщо оцінювати лідерські якості нинішнього керівника Павла Данильчука, то попри те, що молодий, він – дуже перспективний», – зазначив Тимощук.

Нагадаємо, на початку березня лідер формування Дмитро Ярош заявив, що «неформальний рух», яким є «Правий сектор», має намір стати партією.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 10
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
напевно, любителів бити , ганчірки на лице та забіяків?
Відповісти
Якби не організація та дисципліна "Правого сектору" в Київі під час лютневих подій.Майдан би не вистояв проти силовиків.А ублюдки які примазуються
Відповісти
Шо ти мелеш....
Відповісти
Це точно...Майдан не переміг би...Але відповідальність за смерті на Майдані лежить і на ПС!Руки в них, як і в Янека, і в опозиції, по лікоть в крові!Хлопці в лісах у Прибалтиці, на Західній Україні готувалися заздалегідь до цих подій!І в планах був силовий, з кров'ю, захват влади!Інф. є в інеті!Вчиться сприймати інформацію між рядків...
Відповісти
перспектива его - желтый дом.
Відповісти
Розберися зі своєю структурою у Володимирі, бо там вже Саганюкові бандюки примазалися як і в кожній партії.Не за те ми боролись!!!
Відповісти
На майдані під час розстрілу не була, тому нічого точно не скажу, але в мережі є чимало свідчень очевидців, які спростовують визначну роль правого сектору в тих подіях, а часом і їхню участь взагалі, як організованої структури.
Відповісти
На передовій в Києві у самий страшний час були прості хлопці, а вистояли завдяки авганцям. Серед загиблих немає жодного представника правого сектору! Хіба не дивно? Примазались, хвалять самі себе, тепер лізуть у владу, партію придумали...На біді посади собі видирають. Данильчуку ганьба, карєрист наглий.
Відповісти
Коли в Києві було гаряче і небезпечно Данильчук бігав з студіками і школярами і робили показуху на відео. Нащо ризикувати в Києві здоровям, краще в Луцьку корчити з себе крутого тут навіть і воювати не було з ким. А тепер він за ці "геройські" вчинки і посади і партію хоче. Фу, псевдогерою
Відповісти
Правий сектор це придуманий наперед проект
Відповісти
Останні новини
На Волині ще не визначилися, хто очолить осередок партії «Правий сектор»
21 березень, 2014, 18:05