Клімчук відгукнувся і допоміг армії

Клімчук відгукнувся і допоміг армії
Днями екс-губернатор Волині Борис Клімчук передав борошно та крупу, перероблені з урожаю ділянки у селі Струмівка Луцького району для потреб військової частини Національної гвардії, яка дислокується у Луцьку.

Ще раніше його благодійних 10 тисяч гривень надійшли на централізований рахунок Міністерства оборони України, – пише Волинська правда, посилаючись на достовірне джерело.

Коментар екс-очільника області щодо цього був лаконічним: «Сьогодні не час говорити. Треба просто робити».

Нагадаємо, колишнього голову Волинської облдержадміністрації Бориса Клімчука в Колонці автора закликав допомогти армії України один з координаторів луцького Євромайдану Володимир Пащенко.

До слова, раніше Борис Клімчук розповідав, що на скандальних 5 гектарах землі у Струмівці він вирощує овес і пшеницю, потім молотить і відправляє зерно або крупу в основному в Ковельську колонію.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Клімчук
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 11
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А оффіцер Башкаленко допомагає війську?
Відповісти
Борис Петрович Ви украли 50 мільйонів жолларів за останні роки. Десятину віддайте на армію і тоді Я буду говорити з Вами!!!
Відповісти
А Ви звідки знаєте,скільки хто вкрав,що такими цифрами оперуєте?!як вже задовбала ця пуста мова!А факти де?!Чому люди завжди прагнуть когось в чомусь обвинити?!Як на мене Климчук самий кращий губернатор,який у Нас був і поступив він правильно(одна його біда,що під царя ліг) але душу не продав!
Відповісти
смішний ти пєтя, за що ж він в швейцарії буде жити?
Відповісти
мільйонів жолудів
Відповісти
Дай Боже, новим керівникам зробити щось корисне для області! Такого господаря, як Клімчук ще пошукати!!!Криштально чистих сьогодні знайти важко! А тих, хто, перебуваючи в посаді, щось зробив і для людей, і того менше!!! "Не суди, і не судимим будеш"!
Відповісти
петрові. борис петрович, як ви пишете, не ховається за петра, а робить конкретну справу замість того, щоб звиздіти про те, що якийсь пітро з однією гривнею, чи то пак, звивиною, хоче з кимось говорити. витри соплі і загни міьйонів так із 90-100. отоді буде ще цікавіше. теж найшовся клоун.
Відповісти
Башк передал ок.75т.$,в Крым,для новой власти,хочет мерское кресло в Балаклаве.
Відповісти
Ахаха, Струмівка. Сміх та й годі))))
Відповісти
..бореньку не трогайте.руки прочь от нашего майбутнего.
Відповісти
Идиотов сейчас много, а умных мало! Б.П. вообще один. И не надо считать ЕГО деньги. Счита Петя свои, если есть что считать!
Відповісти