У Луцьку на аварійних перехрестях встановлять світлофори

У Луцьку на аварійних перехрестях встановлять світлофори
Два світлофорні об'єкти встановлять в Луцьку задля врегулювання руху на аварійно небезпечних ділянках.

Про це на круглому столі у п’ятницю, 21 березня, повідомив виконувач обов’язків начальника сектора організації дорожнього руху управління ДАІ у Волинській області Віктор Главічка.

За його словами, сектором організації дорожнього руху погоджено організацію руху і будівництво двох світлофорних об’єктів на аварійно небезпечних ділянках у Луцьку.

Мова йде про перехрестя вулиць Героїв УПА-Ківерцівська-Набережна, а також вулиць Шевченка-Чернишевського біля заїзду до «Нової лінії» та супермаркету «Наш край».

За словами Главічки, працівники ДАІ поставили перед фактом міську владу, що там необхідно забезпечити безпеку руху транспорту. Вони сподіваються, що кошти з міського бюджету будуть виділені найближчим часом, адже саме будівництво світлофорів уже погоджене.

Крім того схеми руху транспорту зміняться згодом біля нового розважального комплексу «ПортCity», що біля гіпермаркету «ТамТам», адже там потрібно буде організувати в’їзди та виїзди.

За словами правоохоронця, зміниться й рух у центрі міста, адже нині обговорюється будівництво першого в місті підземного переходу на перехресті пр. Волі-вул. Винниченка.

«Я думаю, що це буде дуже позитивно, це – будівництво підземного пішохідного переходу», - зазначив Главічка.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ДАІ
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ідею із світлофором на перехресті Героїв УПА-Ківерцівська-Набережна по особливому підтримую. Біля Нової лінії, в принципі теж, але лякає ймовірність корків у час пік.
Відповісти
Останні новини
У Луцьку на аварійних перехрестях встановлять світлофори
21 березень, 2014, 19:26