У Луцьку майор податкової міліції «попався» на хабарі

У Луцьку майор податкової міліції «попався» на хабарі
Працівники СБУ та прокуратури області викрили та затримали заступника начальника відділу Луцької об’єднаної державної податкової інспекції, який отримав хабаря.

Майор податкової міліції вимагав «хабар» від одного з місцевих підприємців обсягом 500 доларів США та пальне для заправки власного автомобіля, - повідомили у прес-службі обласного управління СБУ.

У разі відмови, погрожував бізнесмену проведенням податкових перевірок та перешкоджанням здійснення підприємницької діяльності.

18 березня підприємець передав податківцю 80 літрів пального на суму понад тисячу гривень, а 20 березня СБУ затримала його під час одержання 5 тисяч гривень.

Під час затримання податківець спробував втекти від правоохоронців та позбутися готівки.

Прокуратурою Волинської області правопорушнику оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.4 ст.368 (одержання службовою особою неправомірної вигоди вчинене повторно) Кримінального кодексу України.

Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років з конфіскацією майна.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: СБУ
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
посадіть надовго!
Відповісти
Як вже набридло... Відбувається революція. Це означає ВСЕ! Досить! Якшо не дойшло - тоді хай з ним розбирається суддя
Відповісти
Неправда він капітан
Відповісти
У працівників податкової почалась паніка, вони розуміють, що рильце в пушку і сколо гряде люстрація і тому дожмають луцьких підприємців. вони як сказились, то штрафами лякають, за якісь не здані звіти, то намікають на перевірки, думаю треба їх провірити, де вони на зарплату в 1500 грн. відпочивають по курортах, ходять обвішені в золоті і не вилазять з барів. Податківці памятайте, ми усіх вас знаємо в обличчя і по призвіщах, те що ви нас обдирали, вимагали взяток, ми вам не пробачим, ці гроші вам будуть стояти вашого здоровя, бо наші діти не доїдали через таких с.... як ви!
Відповісти
Останні новини
У Луцьку майор податкової міліції «попався» на хабарі
22 березень, 2014, 07:00