У Луцьку влада обіцяє капітальний ремонт двох дворів

У Луцьку влада обіцяє капітальний ремонт двох дворів
Сьогодні міський голова Луцька Микола Романюк побував на прибудинкових територіях на вулицях Володимирській та Шота Руставелі, де проведуть комплексний благоустрій.

Про це повідомили в прес-службі міської ради.

«Я прибув, щоб поінформувати вас про обсяги робіт, які будуть виконані, а це комплексний благоустрій: ремонт дорожнього покриття, оновлення освітлення, побудова дитячих ігрових та спортивних майданчиків, також хочу вислухати ваші пропозиції, щоб врахувати їх при виконанні робіт», – сказав міський голова лучанам, що прийшли на зустріч.

Поспілкуватися з громадою прибули депутати міської ради Наталія Бунда та Сергій Волик, директор департаменту житлово-комунального господарства Іван Кубіцький, директор КП «Луцьксвітло» Олександр Ковпак, директор ЖКП №2 Володимир Рижук, представники організацій, які будуть виконувати роботи.

Іван Кубіцький та Олександр Ковпак детально розповіли про обсяги робіт, які будуть виконані.

Зокрема, на вулиці Володимирській, 105, 107, 108, 110, 112, де вже розпочався капітальний ремонт, планується відремонтувати проїжджу частину та тротуари дворових територій на суму орієнтовно 830 тисяч гривень, виконавець робіт ТЗОВ «Луцька-ДПМК». Провести реконструкцію зовнішнього освітлення дворів - на суму 26,3 тисячі гривень, відремонтувати існуючі спортивні та дитячі площадки, а також встановити додаткове обладнання на них на суму 6,88 тисячі гривень.

На вул. Шота Руставелі, 9, 11, 13, 13а, б, в планується виконати ремонтні роботи на суму два мільйони гривень. Зокрема, проїжджої частини та тротуарів дворових територій на суму орієнтовно 1,6 мільйона гривень, виконавець робіт ТЗОВ «Луцькавтодор-Сервіс».

Провести реконструкцію зовнішнього освітлення дворів на суму 31,7 тисячі гривень, виконавець робіт КП «Луцьксвітло».

Крім того, будуть відремонтовані існуючі спортивний та дитячі майданчики та встановлено там додаткове обладнання на суму 96,8 тисяч гривень.

Мешканці будинків зверталися до міського голови посприяти у ремонті під’їздів та дахів. Микола Романюк запевнив, що це спільними зусиллями можна зробити за умови, якщо вони сплатять борги за комунальні послуги.

За результатами робочого візиту міський голова Микола Романюк дав доручення департаменту ЖКГ врахувати пропозиції людей при виконанні ремонтних робіт на їх дворових територіях.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Благоустрій по-романюківські - це повирубувати дерева і зробити стоянки для машин, коли в усьому світі кричать про те, що треба оберігати природу, у нас її знищують.Радіти чи плакати...
Відповісти
Останні новини
У Луцьку влада обіцяє капітальний ремонт двох дворів
22 березень, 2014, 08:30