Мера Луцька просять заборонити продаж алкоголю

Мера Луцька просять заборонити продаж алкоголю
Міського голову Луцька Миколу Романюка просять заборонити продаж алкоголю між 22:00 та 8:00.

Про це йдеться у зверненні волинської «Самооборони», оприлюдненому 22 березня.

Публікуємо його без змін та правок:

Керуючись Законом України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо обмеження споживання і продажу пива та слабоалкогольних напоїв», «Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв та тютюнових виробів», постановою Кабінету Міністрів України від 30.07.1996 № 854 «Про затвердження Правил роздрібної торгівлі алкогольними напоями» та враховуючи численні скарги громадян на порушення громадського порядку в нічний час, із зростанням кількості злочинів, скоєних у стані алкогольного сп'яніння, а також усвідомлюючи вплив алкоголю на стан здоров’я молодого покоління, жителів м. Луцька керуючись ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»

ПРОСИМО:
1. Винести на чергову сесію Луцької міської ради питання, стосовно тимчасової заборони роздрібної реалізації алкогольних напоїв, слабоалкогольних напоїв на території міста Луцька у стаціонарних об’єктах торгівлі, у період з 22.00 години до 08.00 та тимчасово обмежити роботу розважальних закладів з 24.00 до 08.00 години кожного дня, враховуючи вихідні дні та свята.
2. Встановити, що чинність винесеного Рішення про обмеження роздрібної торгівлі алкогольних напоїв поширюється на всіх суб'єктів підприємницької діяльності на території міста Луцька незалежно від форм власності, які пройшли реєстрацію в установленому порядку і мають ліцензію на право роздрібної торгівлі алкогольним напоями.
3. Доручити виконавчому комітету Луцької міської ради довести суть та вимоги вищезгаданого Рішення до відома всіх суб'єктів підприємницької діяльності на території міста Луцька, які здійснюють торгівлю алкогольними напоями, а також забезпечити офіційне оприлюднення даного рішення в офіційних засобах масової інформації, та на офіційній сторінці Луцької міської ради в мережі Інтернет.
4. Звернутись до керівництва МВ УМВС України у м. Луцьку Волинської області з проханням забезпечити в межах своїх повноважень, постійний контроль за дотриманням норм статті 15-3 Закону України «Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв та тютюнових виробів» від 19.12.1995 року №481/95-ВР ( із наступними змінами) і цього рішення.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хочуть , напевне , щоби мережі і підприємці скинулися і "доляху" самообороні заплатили- тоді звернення так і забудуть . Їхню роботу дуже добре видно по подіям із гуртовнею паленим алкоголем та цигарками у Володимирі. Розтрубили на всю Україну,що вилучли,прикрили,а реально собі на Луцьк трохи грабанули І ДАЛИ ДОБРО ДАЛІ НЕЛЕГАЛЬНО ПРАЦЮВАТИ !
Відповісти
а бага яга против.ну во всем самооьорона віновата
Відповісти
Стосовно останнього пункту. Так міліція ж і кришує продаж алкоголю в нічний час в обох магазинах "Хутірець", один з яких біля міськвідділу міліції, та "Пано", який майже поруч із управлінням. Не здивуюсь, якщо і власники вказаних точок - мєнти.
Відповісти
Ти хвора. Включи мозок і йди працювати.
Відповісти
Дурна ідея. Будуть розпивати спіртне дома а потім йти гуляти по місту. Буде дуже богато конфліктів. Напругу люди знімають в клубах під сузику.
Відповісти
а я знімаю напругу сексом і мені пофіг ваш алкоголь і нічні клуби
Відповісти
давно час настав заборонити нічну торгівлю алкоголем а то ж що виходить? одні воюють а інщі дауни п'ють та веселяться. облаштуйте призовні комісії в нічних клубах і побачите там всіх хто відкосив від армії через сколіози енурези та плоскостопіє.

Відповісти
нормальні люди вже маріхуану легалізували. а оті печерні недоумки бігом тягнуть нас пряміком в кам'яний вік, з самогонною брагою та отруєннями. господи, за що ти так калічиш людей, забираючи в них мозок.
Відповісти
Останні новини
Мера Луцька просять заборонити продаж алкоголю
22 березень, 2014, 15:26