В Донузлаві лишилося тільки п'ять «вірних» кораблів

В Донузлаві лишилося тільки п'ять «вірних» кораблів
З берега кораблі блокують військові Росії, а українські моряки чекають вказівок від керівництва щодо подальших дій.

Відтак, на п'яти кораблях підняті прапори України і ВМС України, особовий склад вірний присязі на вірність народу України.

Про це на власній сторінці у Фейсбуці повідомив начальник кримського медіа-центру Міністерства оборони Владислав Селезньов, - пише ЛІГАБізнесІнформ.

«Джерела не підтверджують спроби прориву українських військових кораблів через барикаду на виході з бухти Донузлав у зв'язку з неможливістю реалізації цього завдання. З берега українські військові кораблі блокуються російськими військовослужбовцями, на березі розгорнуті 3 кулеметні точки, на причальній стінці знаходяться озброєні солдати РФ», - зазначив Селезньов.

Біля причальної стінки знаходяться корвет «Вінниця», катера «Генічеськ» і «Херсон», поруч дислокуються тральщик «Чернігів» та середній десантний корабель «Кіровоград». На рейді бухти великий десантний корабель «Костянтин Ольшанський» та тральщик «Черкаси».

«Джерела підтверджують своє звернення до вищого військового керівництва України із закликом до швидкого розв'язання ситуації, що склалася, та чекають відповідних вказівок від керівництва щодо подальшої діяльності», - зазначив Селезньов.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А з 18 тисяч українських військових, лише біля 2 тисяч, готових продовжувати службу в армії України. Решта перейшли на службу в армію Росії, або звільнились на гражданку. Український військово-морський флот практично перестав існувати.
Відповісти
Останні новини
В Донузлаві лишилося тільки п'ять «вірних» кораблів
22 березень, 2014, 21:19