Путін почав «колонізацію» Криму

Путін почав «колонізацію» Криму
Президент Росії Володимир Путін віддав наказ створити у Криму та Севастополі територіальні органи виконавчої влади.

Про це йдеться у дорученні прем'єр-міністру РФ Дмитру Медведєву, главам Міноборони, МВС, ФСБ, Державної фельд'єгерської служби, ФСВП, ФССП, ФСКН, МНС, ФСТ, Головного управління спецпрограм президента, Росфінмоніторингу і МЗС, яке опубліковано на офіційному сайті Кремля, - пише ТСН.

"У зв'язку з набуттям чинності Федерального конституційного закону від 21 березня 2014 р. № 6-ФКЗ "Про прийняття у Російську Федерацію Республіки Крим та створення у складі Російської Федерації нових суб'єктів - Республіки Крим та міста федерального значення Севастополя" забезпечте: затвердження в установленому порядку планів організаційно-штатних заходів зі створення у Республіці Крим та м. Севастополі територіальних органів федеральних органів виконавчої влади та інших органів і підрозділів у зазначених суб'єктах Російської Федерації, передбачивши при необхідності зміну штатної чисельності відповідних органів і підрозділів. Термін - 29 березня 2014 р.", - йдеться у дорученні Путіна.

Тим самим дорученням Путін дав наказ створити територіальні органи федеральних органів виконавчої влади та інших органів і підрозділів згідно із зазначеними планами.

Як повідомлялося раніше, 21 березня Володимир Путін підписав указ про утворення Кримського федерального округу.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Путін, Крим
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Путін почав «колонізацію» Криму
23 березень, 2014, 10:01