Через маму-алкоголіка дитина потрапила в лікарню

Через маму-алкоголіка дитина потрапила в лікарню
Жителька Турійського району, зловживаючи алкоголем, не доглядала за своєю дитиною, і довела її до гострого бронхіту, гіпоксично-ішемічного ураження, затримки психомовного розвитку і цілого «букету» інших хвороб.

Через це прокуратура Турійського району Волині порушила кримінальну справу щодо горе-матері, повідомили у прокуратурі області 27 березня.

Матір впродовж тривалого часу не доглядала за дитиною, розповів старший помічник прокурора області з питань захисту прав і свобод дітей Олексій Гоманюк.

Вона залишала дитину без будь-якого нагляду, не турбувалась про здоров’я і безпеку, занедбала її виховання. Матір не давала дівчинці їсти, нормально одягнутися, і, як ідеться у повідомленні прокуратури « штучно створила несприятливі побутові умови для проживання в будинку, де вони мешкали».

Дитячі ж гроші молода жінка витрачала на придбання алкогольних напоїв.

Маленьку Анастасію примусово госпіталізували в дитяче відділення Турійської районної лікарні.

Медичні працівники виявили у дитини цілий ряд захворювань – судомну готовність, гострий бронхіт, гіпоксично-ішемічне ураження, затримку психомовного розвитку, зниження імунітету. Згідно з актом судово-медичного обстеження, ці хвороби завдали істотної шкоди здоров’ю дівчинки.

Тепер матері «світить» обмеження волі, або й тюрма – на строк від двох до п’яти років – за злісне невиконання нею обов’язків по догляду за дитиною.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: кримінал
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
жах просто, в тюрмі їй саме місце
Відповісти
Останні новини
Через маму-алкоголіка дитина потрапила в лікарню
28 березень, 2012, 10:59