Ями на луцьких дорогах об’їжджають по тротуарах

Ями на луцьких дорогах об’їжджають по тротуарах
Жителі різних районів Луцька скаржаться депутатам Луцької міської ради на дорожнє покриття.

Про це стало відомо 28 березня під час сесії ради.

Депутат ради Сергій Сівак (ВО «Свобода») повідомив, що до нього надійшли численні звернення людей, які проживають у районі Балка. За його словами, зокрема, жителів турбують великі ями на вулиці Софії Ковалевської.

Депутат Олександр Семенюк («Батьківщина») озвучив скарги громадян будинків ну вулицях Конякіна, 14 та Гордіюк 4, 10, 12. Він зазначив, що біля цих будинків є ями глибиною до 15 см. Мешканці скаржаться, що автомобілі їздять по тротуарах та газонах, щоб об’їхати ями. За словами Семенюка, мешканці просять відремонтувати ями.

Ще одне проблемне місце – на вулиці Боженка. За словами депутата Наталії Бунди ( ВО «Батьківщина»), мешканці будинків 6-18 просять грунтову дорогу між цими будинками покрити асфальтом. Вона розказала, що в 2010 році ці мешканці вже зробили ремонт за свої кошти, але зараз грунтову дорогу знову розбили вантажівки.

Депутат луцької міської ради Євген Ткачук («Сильна Україна») заявив про прохання мешканців бульвару Дружби народів. За його словами, між будинками 3 та 7 періодично проводять сільськогосподарські ярмарки, але асфальт там дуже поруйнований. Мешканці просять зробити нове покриття.

Депутати підтримали усі озвучені запити.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Ями на луцьких дорогах об’їжджають по тротуарах
28 березень, 2012, 11:16