Губернатор каже, що уряд позбавив владу Волині «кадрового маневру»

Губернатор каже, що уряд позбавив владу Волині «кадрового маневру»
Згідно з постановою Кабміну у органах влади заборонили брати на роботу нових працівників. Кажуть, з метою економії грошей.

Про це стало відомо під час оперативної наради у голови Волинської ОДА Григорія Пустовіта у понеділок, 24 березня.

Як розповів губернатор Волині, один із пунктів постанови №65 Кабінету міністрів, на вакантні посади в підрозділах облдержадміністрації, зокрема, заборонено приймати нових працівників. «Звільняти можемо, а приймати – ні», – зауважив Григорій Пустовіт.

На думку очільника Волинської ОДА, це дуже серйозна проблема.

«Цей пункт зв’язує нас по рукам і ногам і не дозволяє зробити певний кадровий маневр. Ми заручники сьогодні. Але це зроблено з метою економії коштів», – висловився губернатор Волині

Попри такі складнощі, зі слів Пустовіта, все таки не виникає проблем із нормальною роботою Волинської облдержадміністрації.

До слова, волинський «Громадський сектор Майдану» на початку березня робив заяву, де висловили вимогу, щоб особи, які активно співпрацювали з попередньою владою, зганьбили себе порушеннями прав і свобод, були причетними до зловживань, махінацій, переслідувань учасників Революції 2013/2014 років та не мають інших компрометуючих їх фактів особливо на керівних посадах, не будуть легітимізовані волинянами.

А Григорій Пустовіт під час зустрічі із «Правим сектором», що стосувалася питань люстрації чиновників, казав, що влада буде перезавантажена на 90%.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: кадри
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
третя революція! І всю жидву в Бабин Яр!Може тільки тоді Україна воскресне.
Відповісти
І правильно уряд зробив. А то вже почала теперішня волинська верхівка влади на всі сторони посади продавати. Хочеш залишитись на посаді - плати. Не заплатиш ти - знайдуть того, хто заплатить або за кого партія заплатить.
Серед людей, які займають впливові посади сьогодні та яких влада хоче звільняти, щоб "своїх з міськради луцької вперти на місця" і керувати не для людей, а для себе в карман, є чимало таких, які повністю відповідають вимогам «Громадського сектору Майдану», але їх хочуть з посад змістити, бо не заплатили. А з чого ж платити, як чесно працювали??? Звільняти треба тих, яких по "зрозумілим причинам оплат за посади" теперішня влада знімати з посад не планує. А де ж вони грошей стільки набрали, щоб від звільнення відкупитись???
Відповісти
Шурік то ти?
Відповісти
Останні новини
Губернатор каже, що уряд позбавив владу Волині «кадрового маневру»
24 березень, 2014, 12:05