У Луцьку триває кампанія «Стоп Хам». ФОТО

У Луцьку триває кампанія «Стоп Хам». ФОТО
Активісти "Автомайдану" втретє провели рейд центральними вулицями Луцька.

24 березня увагу активістів привернули автівки припарковані по проспекту Волі та вздовж вулиці Винниченка.

За словами активістів, це вже третій рейд. В рамках акції автомайданівці розклеюють наліпки «Стоп Хам» на лобові шиби автівок, що припаркувалися з порушенням правил дорожнього руху.

Таких автомобілів виявилось чимало, тож активісти за майже годину використали наліпки.

Лучани з гумором сприйняли цю акцію.

Водії автівок, які були промарковані наліпками «Стоп Хам», жартуючи здирали друковану продукцію, та дякували автомайданівцям за науку.




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 16
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Доброго дня. Бачив цю акцію. Скажіть, а чому ці люди клеять наліпки зі сторони водія? Якщо водій не зможе відтерти цю наліпку і вона буде заважати обзору, якщо відбудется ДТП, хто за це буде відповідати? Якщо вже переймають цей досвід у росіян-нехай додивлятся як треба клеїти, з якої сторони!
Відповісти
Всі віддерли наліпки, а ти бідолаха не можеш?

P.S паркуйся правильно! Максим
Відповісти
А біля меморіалу на тротуарі слабо?
Відповісти
В кишка тонка, щоб біля Меморіалу клеїти.....
Відповісти
краще виховує, коли спустити всі 4 колеса.
діє миттєво!
Відповісти
Проведіть на варшавці непройихати не пройти
Відповісти
Все правильно роблять, молодці хлопці! Наступний крок - брати з собою екіпаж ДАі і штрафувати всіх, хто припаркований неправильно! На рахунок наклейок - в російському стоп-хамі наклейки набагато більші, на половину лобового скла, і ліплять їх як на лобове, так і на заднє, та й так, що водій взагалі нічого не бачить, поки не віддере її. В чому проблема? Може взагалі клеїти наклейку з-під турецької жуйки на бампер, хай так катаються?
Відповісти
Какая страна, такие размеры наклейки.........если проводить акцию подобную, то и наклейки были бы посуровее..............а так - смех и грех
Відповісти
Краще евакуатор або замки на колеса. А краще спускати колеса
Відповісти
Нехай автомайда спочатку уважніше подивиться до того як їздять іхні автівки!
Відповісти
ви нам розкажіть
Відповісти
і нехай звернуть увагу на те, як знахабнілі водії паркуються там де проїзд з коляскою, вже нема як з дитиною проїхати і по тротуарам їздять, а ще витурити таксистів які припаркувались на тротуарі біля готелю Україна
Відповісти
Варшавка їм ще не проплатила
Відповісти
Як цей "правий сектор", "автомайдан", "самооборона" задовбали. Хлопці досить штани протирати - до роботи, за своєю спеціальністю - хто на кого вчився і чого дійсно в житті досягнув: підмітати, прибирати. Чи це важче ніж бігати як макаки по вулиці і вимагати гроші, лізти в чужі володіння!!!! А то за горем, тепер вже зовсім чужих для вас матерів, розправили крила, підняли зачухані голови!! Хто ви, обділені чоловічки??? В той час, як люди вчилися, працювали, заробляли авторитет і повагу, ви паскудили землю своїм жалюгідним блюзнірством і паразитуванням!!! Схаменіться, задумайтесь над завтрашнім днем: мрак, сором і нічого людського.
Відповісти
Поха!Почни з себе ти перший ХАМЛО!
Відповісти
Автомайдан Волинь повідомляє, що звернутись ви можете з офіційною заявою до нас, ми обов'язково допоможемо Вам! Телефони гарячої лінії : +380 (66) 744 87 67, 291002, 291008.
Відповісти