Уряд України мусить зробити непопулярні економічні кроки, - Єремеєв

Уряд України мусить зробити непопулярні економічні кроки, - Єремеєв
Щоб врятувати економіку України, уряд повинен приймати непопулярні рішення, - каже народний депутат Ігор Єремеєв.

"Думаю, ви всі розумієте, що нічого хорошого з економікою сьогодні не відбувається. Я впевнений: якби не революція, ми мали б дефолт у вересні-жовтні наступного року. 15 мільярдів, які мала дати Росія, не вистачило б", - розповів він під час прес-конференції в Луцьку.

"Не може під час революційних подій економіка "розквітати". Тому головне завдання уряду: оживити економіку. Для того варто було б прийняти ряд законопроектів, які б зняли деякі регулятори, щоб "запустити" бізнес. Процес непростий. Нам треба вжити заходів, щоб отримати кошти, з іншого боку треба запустити економіку", - додав обранець народу.

За його словами, нині МВФ готовий виділити Україні 30 мільярдів, але в обмін уряд мусить ухвалити непопулярні кроки.

"З іншого боку, нам треба підняти тарифи, зробити ряд непопулярних кроків – це вимоги МВФ. Через це пройшла Польща, Прибалтика та багато європейських країн. Але з народом треба розмовляти. Пояснювати все чесно. Я вважаю, що в умовах війни Прем’єр-міністр мусить звернутися до українського народу і пояснити необхідність такого непопулярного рішення. Ніхто за нього по голові не погладить, але рано чи пізно комусь його треба буде прийняти", - мовив Єремеєв.

"Не можна щоразу давати дотації і заганяти бюджет у збитки, щоб мати політичні дивіденди. Політика не може бути домінуючою над економікою. Є багато законопроектів, які наша група буде ініціювати, що стимулювали розвиток економіки. Ми зараз над ними працюємо і найближчим часом вони будуть зареєстровані", - каже народний депутат.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Єремеєв
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
діло серьожи курчєнка наших та кучмівських серьож вписується в цю стройну канцепцію?"золотий екватор" працює? палиці шмалиці тоже?подприємці-унікуми!а сіра масса башляє і їм і на дєржаву!
Відповісти
Чим вам мій коментар не сподобався!?
Щоб вашу свободу слова так само цинічно паплюжили,як це робите ви з іншими!
Відповісти
Останні новини
Уряд України мусить зробити непопулярні економічні кроки, - Єремеєв
25 березень, 2014, 10:45