Єремеєв пояснив, на яких принципах працюватиме його фракція

Єремеєв пояснив, на яких принципах працюватиме його фракція
Народний депутат Ігор Єремеєв пояснив, чому в фракцію "Суверенна Європейська Україна" взяли колишніх членів фракції Партії регіонів, зокрема, Катерину Ващук та Василя Хмельницького.

"Ну, Василеві Хмельницькому ви точно не можете дорікнути, що він сепаратист, "ярий регіонал". Він ні разу не робив жодної заяви, яка була б "в контрі" до поглядів Донія", - розповів він під час прес-конференції в Луцьку.

"Василь Хмельницький – підприємець, займається будівництвом, у нього одна із найбільших в крані компаній, яка займається девелопментом. Тому я не бачу тут проблем. Те ж стосується і Катерини Тимофіївни Ващук", - додав він.

За словами обранця народу, одна із проблем сучасної України – постійне протиставлення одного іншому.

"Країна так жити те може. У Верховій Раді і в Партії регіонів є абсолютно адекватні,нормальні люди. І перевірка на адекватність відбулася, наприклад, подіями 20 лютого. Всі, хто тоді прийшли на наш заклик до Верховної Ради, переламали хід революції, ввели її в законодавче поле. Якби цього не відбулося, 20-го, 21-го ми мали б тисячі загиблих на Майдані", - каже Єремеєв.

"Тому говорити про те, хто я, в якій фракції був, я не буду. Мудрий завжди скаже: визнаємо помилки, але треба дивитися в майбутнє, разом працювати, щоб виправити ситуацію", - зауважив він.

"До речі, якби ми у свою фракцію взяли всіх, хто просився – нас було б 60. Але ми добре знаємо, кого ні в якому разі не можна брати, хто не буде працювати на Україну", - мовив Єремеєв.

Єремеєв пояснив, що цілі фракції - це докорінне реформування всієї структури державної влади, реалізація процесу європейської інтеграції України, детінізація економіки та запровадження європейських стандартів життя.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Єремеєв
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"Пісатєль" Єрємєєва не сміши народ... він працює на народ... ВІН Єрємєєв і його команда працює на свій карман і це всім відомо, але в наш час мільйони рішають все. ЗАВЖДИ ТАК НЕ БУДЕ!!!
Відповісти
Ну коли для нього продажна пристосуванка Косоротова адекватна, то тоді виникає питання на скільки адекватний він сам.
Доки у владі буде таке "адекватне" л...о як ця пані Україна і надалі буде борсатись у болоті.
Відповісти
чули вже про унітарну, соборовану... коли вже "запануємо"?
Відповісти
Насправді, дуже радію, що вони всі об'єдналися у фракцію, бо так одним махом вдасться позбутися всього цього зброду. До Парламенту вони не пройдуть. Донія тільки шкода, хай би втікав звідси, поки не пізно.
Відповісти
Єремеєв робить добре діло. Замість того, щоб підтримати земляка-патріота, дехто поливає брудом. Це ж простіше, ніж активно діяти на користь миру в державі.
Відповісти
Фракція має успіх, підтримку. Ініціює багато питань. Прості волиняни його розуміють і підтримують, а заздрісники - бісяться.
Відповісти
Останні новини
Єремеєв пояснив, на яких принципах працюватиме його фракція
25 березень, 2014, 08:21