У «Правому секторі» кажуть, що Росія може напасти з Рівненщини і піти далі

У «Правому секторі» кажуть, що Росія може напасти з Рівненщини і піти далі
Керівник «Правого сектора» на Рівненщині Роман Коваль застеріг, що Росія може розпочати чергову агресію проти України з вторгнення у Рівненську область.

За його словами, окупанти, захопивши РАЕС підуть далі на Західну Україну. Таке припущення політик пояснив великим скупчення військових без розпізнавальних знаків на кордоні Білорусії з Україно, - пише Gazeta.ua.

«Біля наших кордонів зі сторони Білорусії сьогодні перебуває велика кількість військових без розпізнавальних знаків. За нашими даними, йдеться щонайменше про 1,5 тис військових, плюс бронетехніка та авіація. Ми не виключаємо, що їхнім завданням буде впершу чергу захопити АСЕ і після цього йти далі на Західну Україну», - розповів Коваль.

Політик припускає, що Росія поряд з вторгненням у Миколаївську та Херсонську області піде окремим напрямком на Рівненщину.

«Не відповідає дійсності, що у випадку продовження агресії Росія піде тільки однією колоною на Південь і Схід України. Інакше, виникає запитання для чого дислокували таку велику кількість військових і техніки на північному кордоні з Україною? Подібно як це відбувалося в Криму у військових немає розпізнавальних знаків, вони перебувають у маскхалатах. Так зроблено, що б їх не могли ідентифікувати», - каже лідер.

За його словами, «Правий сектор» на Рівненщині готовий протистояти вторгненню окупантів і мобілізує до своїх лав резервістів.

«Ми готові протистояти вторгненню. Наші хлопці проходять вишколи. Проводимо запис до лав "Правого сектора" резервістів. У четвер на базі місцевого "Беркуту" в рівному домовляємося провести відповідну підготовку. Потрібно структурувати наші сили, одягнути бійців та підготувати», - зазначив Коваль.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
сила без мізків! Жерсть...
Відповісти
В четверг лично ехал на автомобиле из Минска , никаких войск и техники не наблюдал .
Белорусские погранцы даже без автоматов на расслабоне.
Пускай дядя проспится.
Відповісти
Русские с техникой стоят, а нашим одежду ищут... Разворовали все, а теперь за голову берутся.
Відповісти
Краще з Волині...
Відповісти
Що цей дядя курить ?
Відповісти
Останні новини
У «Правому секторі» кажуть, що Росія може напасти з Рівненщини і піти далі
24 березень, 2014, 19:09