Луцький «автомайданівець» вибачився за «наїзд» на заправку

Луцький «автомайданівець» вибачився за «наїзд» на заправку
Очільник організації «Автомайдан України» Ігор Оборонов вибачився за дії своїх підлегдиХ, що намагалися добитися видачі палива від регіонального менеджера компанії «Лукойл».

Про це він заявив під час прес-конференції у понеділок, 24 березня.

Перед цим активіст Олександр Буряк, що власне і вимагав від регіонального менеджера компанії Віктора Прокопчука ресурси для автоймаданівців, вибачився перед керівником регіональної мережі «Лукойлу».

Він розповів, що один з російських каналів використав це сюжет, щоб вести змонтувати антиукраїнський сюжет про «бендеровців».

Такий інцидент, за словами Оборонова, виник через недосвідченість Буряка.

«У нас дійсно є проблеми із постачанням, паливом, бо ті всі величезні витрати, які ми несем на патрулюваннях, треба чимось компенсувати. Слова Саши, на мою думку, викликані недосвідченістю людини, яка стала висловлювати проблеми, про які не можна говорити», - мовив він.

«Нам дійсно потрібно було фінансування, але коли це співпало з такою акцією, це виглядало абсолютно негативно, виправдовуватися я не буду. Приношу вибачення, що не зовсім підготовлена до такої ситуації людина мала змогу висловити таку позицію, яку приписали «Автомайдану». Ніякого рекету та вимагання з нашого боку не було», - додав Оборонов

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
не на волах! Пального треба багато...Ще ж не всіх обїхали.
Відповісти
Склалось враження,що на Волині працюють на Російські ЗМІ ,або якісь зовсім вузьконаправлені...,що потім вибачатись ?,як так далі піде, то нас самих скоро відділять
Відповісти
Перед людиною яка має за " скотину" своїх працівників, і заставляє здавати йому по 100гр. щомісяця з кожного рядового працівника, щоб залишитись працювати на заправці, вибачатись не слід.
Є на Лукойлі нормальні, розумні, керівники, які здатні замінити цього корумпованого деспота Прокопчука.
Відповісти
Застарілі у вас новини. Він вже давно вибачився. Відео давно в групі Автомайдан і на ютубі. Активніше треба працювати і не тільки в своїх інтересах.
Відповісти
Останні новини
Луцький «автомайданівець» вибачився за «наїзд» на заправку
24 березень, 2014, 21:01