Луцьких ВВшників перевели під Київ без екіпірування, - ЗМІ. ВІДЕО

Луцьких ВВшників перевели під Київ без екіпірування, - ЗМІ. ВІДЕО
Більшість луцьких ВВшників, переведених тиждень тому під Київ, не забезпечені екіпіруванням, - повідомили ЗМІ.

Її їм нібито досі не повернув «Правий сектор», який 20 лютого відібрав у військових шоломи, бронежелети та інше спорядження, - йдеться в сюжеті ТРК «Аверс».

Волинські вояки з частини 1141, які зараз перебувають під Києвом, відмовилися розповідати про ситуацію на камеру чи телефоном, але повідомили, що зі 150-ти чоловіків, лише близько 30-ти мають необхідне спорядження. Решта - без жилетів, касок та інших захисних комплектів. Усе необхідне в них відібрали 20 лютого.

Саме тоді представники «Правого сектору» Волині навідалися до військової частини та змусили солдатів здати своє спорядження. Військові так і зробили. І навіть тепер, коли прийшов час бути на поготові - відстоювати Україну, хлопцям нічого із забраного не повернули.

Інша версія того, де зараз усе обмундирування мають представники «Правого сектору». Стверджують: усе відібране військовим повернули.

«Ви розумієте, що частина засобів, вона попала не в «Правий сектор», а в інші організації супутні. Ми повернули і транспортні засоби, які були конфісковані, тому, думаю, до нас ніяких претензій не може бути», - каже заступник керівника «Правого сектору» Волині Руслан Тимощук.



Керівництво ВВшників жодних коментарів щодо того, чи повернуто спорядження військовій частині, офіційно не дає. Кажуть, що така інформація є секретною.

«Ці питання є закритою інформацією. Ми таку інформацію не надаємо... Ви бачте, що зараз робиться в Україні, які спецслужби працюють, дана інформація є закрита. Ці питання в обласній державній адміністрації», - повідомив в.о. командира штабу військової частини Валентин Білозьоров.

В обласній держадміністрації запевнили, що все під контролем і про проблеми з обмундируванням солдатів там не чули. А тому й закуповувати його для волинських вояків поки не збираються.

«На сьогоднішній день такої необхідності немає, я думаю, що всі ці питання будуть вирішені і вони будуть забезпечані в повному обсязі. В тому числі при виникненні нових потреб в обмундирування», - запевнив голова Волинської ОДА Григорій Пустовіт.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
відвойовувати Крим!
Відповісти
Ти блазень москальський!!!
Відповісти
Останні новини
Луцьких ВВшників перевели під Київ без екіпірування, - ЗМІ. ВІДЕО
24 березень, 2014, 20:26