Мер Луцька - хороший добрий комсомолець, - лідер «Правого сектору»

Мер Луцька - хороший добрий комсомолець, - лідер «Правого сектору»
Лідер "Правого сектору" Волині Павло Данильчук, говорячи про методи роботи мера Луцька Миколи Романюка, назвав його "хорошим добрим комсомольцем".

Про це йшлося під час прес-конференції "Правого сектору" в понеділок, 24 березня.

Данильчук критично оцінив поведінку Миколи Романюка під час громадських обговорень роботи та складу виконавчого комітету.

"На цій зустрічі нудотній ми побачили, що міський голова не розуміє ситуації, яка склалася після революції. Не розуміє, чому громадськість до нього йде і спілкується. Друге. Ми побачили його реакцію, коли громадськість запропонувала йому чотири кандидатури. Він взяв розбавив їх своїми представниками", - каже Данильчук.

За його словами, на наступній сесії Луцькради, під час якої розглядатиметься проект рішення Романюка щодо поповнення складу виконкому новими членами, буде розіграна певна схема. Мовляв, міський голова все скине на депутатів, які не проголосують, до прикладу, за представника "Автомайдану", аргументуючи своє рішення тим, що представниця організації не є хорошим професіоналом.

"Давайте от призначимо людину, яка була в схемі, яка краще розбирається у роботі виконкому", - прогнозує Данильчук виступи депутатів.

На думку волинського революціонера, міський голова, "як хороший добрий комсомолець діє, як вміє діяти".

Натомість представники "Правого сектору", каже керівник структури, відмовляються мислити такими ж категоріями як Микола Романюк, тому вони запевнили, що міський голова буде частіше чути їхні пропозиції щодо роботи міської ради.

Також Данильчук вважає, що в Луцькій міській раді давно потрібно міняти багатьох начальників управлінь. Так, за його словами, багато керівників призначили без конкурсу.

"Є відома схема — людина призначається як радник і переводиться на певну посаду. З таким принципом ми категорично не погоджуємося. Я, наприклад, на комісії керівнику відділу молоді сказав, хай готується писати заяву на звільнення, тому що два роки він там уже займає посаду, а я ще давав депутатський запит у 2011 році, коли його призначили. Навіть тоді прокуратура визнала призначення його на цю посаду незаконною. А таких посадовців в міській раді вистачає, які б мали вже залишити свої посади", - додав лідер "Правого сектору".

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 22
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Халепа! Коли Ви вже почнете працювати??? Збудуйте хоча б один дитсадок як Романюк, а тоді розповідайте як працювати. Чи не багато Ви на себе берете прикриваючись громадськістю??? Я Вас не обирала і не тільки я....
Відповісти
Це точно
Відповісти
А Романюк так багато дитсадків збудував, хотілося б почути де?
Відповісти
взяв романюк своі гроші і збудовав садок....
Відповісти
так не обирала.я дома новини дивилась
Відповісти
Згідний на всі 100%
Відповісти
А який садок збудував Романюк???
Відповісти
а Романюк,мабуть,особисто цеглу носив на будівництві? не потрібно сприймати як подвиг ту роботу, яка передбачена посадовцеві за його обов*язками.якщо мер,то він і повинен будувати(ремонтувати) лікарні,садки,дороги і т.д. якшо виникли питання щодо призначення на посади - то він повинен відреагувати.Яким би не був Данильчук,але нічого кримінального він тут не пропонує - тільки працювати більш прозоро і не втрачати зв*язку з людьми.Бо занадто багато з владної публіки думають,що таблички зміняться,а схеми будуть ті ж самі.
Відповісти
А що, в цих роздумах вголос є раціональне зерно.
Відповісти
Да скільки можна,меру вказує що робити, до начальника молоді постійно чіпляється то сам то молодіжні організації натравлює. Я вас також не вибрала Павло. І згадайте, як ви працювали самі у відділі молоді...лобіювати лише свої інтереси. Майте совість, відчепіться, якщо у вас вона ще є.
Відповісти
У Павла своїх інтересів не було
Відповісти
коли такі мілєнькі мальчікі, як ото данильчук, виявляються непрохідною тупізною, прямо вєра в человєчество втрачається.
Відповісти
Достало! Скільки можна чіплятись до нормальних людей мера, начальника молоді. Павло ви забагато собі дозволяєте. До революціі ви нічого з себе не представляли, а тепер на майдані намагаєтесь собі зробити кар'єру.
Відповісти
А сам то Данильчук теж можна сказати -комсомлець, теж все життя тільки по громадським організаціям працював. І виглядить так, ніби хоче бути таким собі місцевим "ФЮРЕРОМ", заочно керувати керівниками!!!
Зовсім мені не подобається Романюк, але данилюк це шило на мило, Комсомольця на політолога
Відповісти
Вибори покажуть хто є хто, булоб добре щоб ті вибори були швидше
Відповісти
Gala - ти Романюк? Те хто він є - він підтвердив під час Євромайдану - жодного разу не виступив на підтримку людей, яких незаконно переслідували місцеві мусара і суди. По вказівці Климчука вмикалася репресивна машина. Що так званий мер зробив? Та нічого абсолютно! Справжній комсомолець, бізнесмер і боягуз - все в одному. Хіба можна бажати кращого міського голову? Це ж взірець мужності, виваженості, працьовитості, альтруїзму. Просто пам"ятник потрібно поставити ще при житті!
Відповісти
Про яку громадськість іде мова - "Данильчук і Ко" ? Даруйте панове але це не громадськість це чітко окреслена група, формування, організація, партія але не громадськість. За яким правом котрась організація прагне влізти до влади ? Якщо хтось бажає іти до влади для цього існують вибори ! пройдете "громадськість" вас підтримують але коли ні чекайте наступних виборів і аналізуйте що робили не так.
Відповісти
Данильчук -- умнічка,дарма,що молодий .але в ньому є завдатки хорошого і розумного лідера.Таких би побільше ,то й був би порядок у місті і в країні.Павло,продовжуй далі в такому дусі, бо вже несила терпіти те,що робиться у нас в комунальній системі.
Відповісти
Данильчук - молодець !!! Продовжуй далі!
Відповісти
Бачу,що на відміну від доброго та розумного комсомольця даний тип нагадує іншого-комсомольця безвідповідального,але з заявкою на "Я".Це тішить самолюбство,але не має почуття відповідальності за наслідки своїх марень.Надіюсь,що добрий та відповідальний комсомолець все це розуміє та поступить так,як "должно",а не як хотілось би безвідповідальному комсомольцю.
Відповісти
"Громадськість" разом з Данильчуком - це патріоти, свідомі українці, які хочуть позитивних змін в своїй державі. Там може бути будь хто з вас, але де ви, ті хто ніби "обурені" їх діяльністю? сидите вдома і бухтите перед телевізором чи компом. Хто не дає вам зробити щось краще?!!! Павло - молодець вже хоча б тому, що не побоявся, взяв на себе цей тягар лідера і сам собі поставив задачі. Допомагайте йому, якщо у вас в самих "рильце не в пушку"
Відповісти
Мені цікаво чого це Вій (Павло) перед 18 лютого залишив свою сотню, можливо коли б він був там то вона не понесла б такі втрати, адже як каже Ярош ПС беріг своїх людей.
Відповісти
Останні новини
Мер Луцька - хороший добрий комсомолець, - лідер «Правого сектору»
24 березень, 2014, 20:41