Волинські комуністи кажуть, що їх катував «Правий сектор». ВІДЕО

Волинські комуністи кажуть, що  їх катував «Правий сектор». ВІДЕО
Керівник КПУ Петро Симоненко стверджує, що в Луцьку комуністів катував «Правий сектор».

Підтверджують ці слова й затяті комуністи області - брати Олександр та Михайло Кононовичі, - йдеться в сюжеті ТРК «Аверс».

Хлопці прирівнюють знущання над собою з тортурами, які застосовували до лідера Лівії Муаммара Каддафі. Натомість, у «Правому секторі» таку інформацію заперечують. Стверджують: фізичної сили до комуністів не застосовували взагалі. Натомість, хлопці, схоже, вирішили взяти на себе законодавчу ініціативу та викорінити комуністичну партію з області.

«Після проведення заходу в обласній компартії, в приміщення увірвалися представники «Правого сектору»... Вони захопили наших товаришів, мова йде про двох братів близнюків, про Сашу и Михайла Кононовичах… Їх захопили, вивезли і намагалися схилити до того, щоб вони зрадили своїм поглядам, зрадили ідеології, партіїї…», - заявив Петро Симоненко.

Ще яскравіше події того дня описує один із лідерів Комуністичної партії на Волині Олександр Кононович.

«Зайдіть в ютуб і введіть Муаммар Каддафі, от як тріпали Каддафі, так тріпали нас», - заявив він.

За словами Кононовича, хлопці з «Правого сектору» прийшли на офіс Компартії саме тоді, коли там відбувалася нарада. Олександра та його брата Михайла посадили в автомобіль та повезли до Палацу культури, де наразі базується громадський рух. Там, за їхніми словами, все й почалося.

«Нас змушували стати на коліна, покаятися перед українським народом. Ми сказали, шо це неприпустимо, бо жодна людина від дій комуністичної партії не постраждала. Жодних протиправних вчинків особисто ми і комуністи на Волині не вчинили», - стверджує Кононович.

Кононовичів ніхто не бив - запевняють представники «Правого сектору» Волині. Слова братів хлопці розцінюють, як неабияке перебільшення.



«Побачили, що вони проводять свої збори, наголошують на тому, що треба далі вести боротьбу проти бандерівців, що вони скрізь і слідкують за нами», - пояснює Керівник силового блоку «Правого сектору» Волині Сергій Мерчук.

«Під час цього всього велася відеозйомка і ніяких насильницьких фізичних дій до них не застосовувалося», - додає заступник керівника «Правого сектору» на Волині Руслан Тимощук.

Брати-комуністи звернулися до правоохоронців, але заяву про побиття не написали. Мають для цього дві підстави.

«Перша підстава - не буде справа розглянута по суті і не буде винесено законного рішення. Друге - правоохоронці, які брали в нас ці пояснення, - вони бояться за своє життя, за своє майно, своїх рідних. Ми не хочемо, щоб вони були заручниками ситуації, яка склалася в Україні», - заявляє Кононович.

Натомість «Правий сектор» запевняє, що робитиме все для того, аби Компартія на Волині саморозпустилася та жоден офіс політичної сили в області не працював.

«Ми дійшли з ними згоди, що вони припиняють свою паршиву діяльність тут на Волині і більше на офіс не з’являються», - каже Сергій Мерчук.

Місце зібрання політсили наразі опломбоване.

За згодою сторін, доступу туди не мають ні комуністи, ні «Правий сектор». А от припиняти свою діяльність на Волині комуністи, за словами Олександра Кононовича, не збираються.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Схоже ви цим пісюнам рекламу робите. На Волині про комуняк давноб уже забули. колиб не журналюги котрі у всьому бачать сенсацію. Ну кому цікаво чим займаються недоумки-комуністи. Правильно. Нікому. То навіщо їх тягти щомісяця на сторінки
"Волиньпосту" Вони цікаві хіба лишень для СБУ, як вороги нашої державності.
Відповісти
Таких треба не бити. Таких треба вішати на площі!!! Вішати біля симоненка!!!
Відповісти
Як гарно на мові забалакав ))))
Відповісти
Комуністи себе повністю скомпроментували, лишень залишилось декілька комуністів, а всі інші КОМУНЯКИ
Відповісти
Ну то поставте пiкету напротiв комуняцькоi кантори - хай люде бачать що вони брешуть
Відповісти
Останні новини
Волинські комуністи кажуть, що їх катував «Правий сектор». ВІДЕО
24 березень, 2014, 21:24