Ще один волинський виш запрошує на навчання студентів з Криму

Ще один волинський виш запрошує на навчання студентів з Криму
Волинський інститут економіки та менеджменту запрошує студентів з АР Крим та Севастополя на навчання за денною та заочною формами навчання на освітньо-кваліфікаційні рівні «бакалавр», «спеціаліст», «магістр».

Напрями підготовки та спеціальності: Менеджмент. Менеджмнт організацій та адміністрування. Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності. Облік і аудит. Філологія. Переклад (англійська і німецька мови), - повідомили у прес-службі інституту.

Для студентів, які вступають на І курс денної форми навчання діє освітня програма «Крок назустріч», перевагами якої є безплатне навчання, поглиблене вивчення іноземних мов, сприяння у працевлаштуванні та багато іншого. Випускники отримують диплом державного зразка.

Також у виші нагадують, що МОН України спростило умови переведення студентів з АР Крим та Севастополя.

Зокрема, дозволяється:

- здійснювати переведення студентів першого курсу без погодження з Міністерством освіти і науки України та під час навчального семестру;

- у разі відсутності вільних місць, що фінансуються за рахунок коштів державного бюджету, на напрямах (спеціальностях), на які здійснюється переведення студентів, використовувати вакантні місця, що фінансуються за рахунок коштів державного бюджету, з інших напрямів (спеціальностей) відповідних курсів навчання.

Деталі за телефоном: +38(0332)789832, 789833 або на сайті інституту: www.viem.edu.ua.

Нагадаємо, раніше про готовність прийняти студентів з Криму заявили в Луцькому національному технічному університеті та Східноєвропейському національному університеті імені Лесі Українки.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Сашка Білого вбила міліція
25 березень, 2014, 09:52
Ще один волинський виш запрошує на навчання студентів з Криму
25 березень, 2014, 09:48