Лідер «Правого сектору» Волині прокоментував убивство Музичка

Лідер «Правого сектору» Волині прокоментував убивство Музичка
Керівник «Правого сектору» Волині Павло Данильчук вважає дії міліціонерів, які вбили активіста Олександа Музичка (Сашка Білого), злочинними.

Про це він розповів у коментарі ВолиньPost.

Данильчук нагадав, що заступник міністра внутрішніх справ України Володимир Євдокимов вже визнав причетність правоохоронців до вбивства Білого.

«Вже була заява заступника міністра, тому тут все однозначно», - мовив він.

Такі дії міліції Данильчук вважає злочинними та спрямованими на знищення революціонерів.

«Наша позиція однозначна - це злочинні та неприпустимі дії із знищення героїв революції», - пояснив Данильчук.

Нагадаємо, Володимир Євдокимов заявив, що лідера «Правого сектору» в західній Україні Олександра Музичка застрелили правоохоронці під час спецоперації з затримання.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 21
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Павел, просто как совет, ты не поймал Бога за бороду. За все в жизни нужно будет платить, кто раньше, кто позже, а жизнь бандита (в твоем понимании "героя революции") вообще коротка, даже если он прикрывается "овечьей шкурой" и "благими намерениями".
Відповісти
Паша тікай
Відповісти
Паша, Аркаша, Руслан - ПРИГОТУВАТИСЬ!!!
Відповісти
Першими помирають "всезнайки". Причина банальна - забагато знають!
Відповісти
оглядайся...ти наступний хлопче)))
Відповісти
А його поведінка і дії по відношенню до інших людей -це не злочин!!?? "Сашко Білий" сам собі закони писав .... це не припустимо!!!
Відповісти
Музичка, то бандит, а не революціонер.
Відповісти
міліція почала працювати. Давайте мєнти відвойовуйте довіру народу...
Відповісти
ти за "мєнтами" скучив?
Відповісти
Так "нарешті" засумувало за "кийком по спині", за беркутом, який грабував законослухняних громадян. Така вже група крові у нього - холуйсько -лизоблюдська. Думаю, що скоро і воно на своїй шкурі відчує, як міліція "відвойовує довіру народу"!Дивний народ наші поліщуки, завжди думають , що " їх пронесе " . Ось інший наступить на граблі і отримає по лобі , а ми не такі, у нас все нормально буде ! А звідки у вас , така впевненість? Думають що на вишці будуть стояти «вертухаями». Чи ви вважаєте , що на керівних постах чи в міліції вас чекають теплі місця і захист від сваволі правоохоронної системи, яка давно стала небезпечною для суспільства ? Методи абсолютно нічим не відрізняються від ОЗГ. Показове «затримання» Музичко спецпідрозділом «Сокіл» Якщо він злочинець, невже спецслужби не могли затримати живим іпоказово судити по закону!? Надзвичайна ситуація в країні… чому не затримували сепаратистів в Криму, чи на південному сході України?
Відповісти
Получил по заслугам !!!
Відповісти
Данильчук може варто замислитись?
Відповісти
треба правому сектору спочатку думати що робити і які після цього будуть насліки а Саша Білий не думав
Відповісти
Я думаю был приказ-взять любой ценой. А на словах , "уничтожить при попытке к бегству".... "революционерам" пора задуматься ..... Да и весна на дворе, побаловали и пора работать.....
Відповісти
так вот
Відповісти
лякати Данильчука. Його дії якраз були впевненими, адекватними і не істерично-безглуздими, як в покійного Білого. Інша справа, що там дійсно твориться всередині ПС, якщо такі неадеквати до керівництва допускалися. Перспектива втрачається, а був момент, коли ПС мав шанс стати свіжою силою, здатною змінити багато чого. Шкода.
Відповісти
у дитячих руках небезпечна іграшка. Але проблема не у зброї, а у тому що багато людей залишаються дітьми навіть у зрілому віці. І ще. Держава або є, - або її нема. А у державі є громадяни. Не революціонери, міліонери, опозиціонери,корупціонери і т.д., а ГРОМАДЯНИ, які, доречі рівні перед законом. А коли якісь "революціонери" рівнішші, то така держава у нас уже була.
Відповісти
Хай мене Бог простить,але,напевно,єдина людина яку мені не шкода.
Відповісти
Спокойно!, только спокойно! ............усядут усе
Відповісти
паша а ви часом не викормиші клюєва?
Відповісти
Якщо Сашка Білого вважають героєм України-то мені соромно за Україну.Не для цього виходили люди на майдан!Його поведінка-позор для України.Як і попередньому коментарю-Вірі-єдиний,кого не шкода!!!!!!!!!!!!
Відповісти
Останні новини
Лідер «Правого сектору» Волині прокоментував убивство Музичка
25 березень, 2014, 10:10
Сашка Білого вбила міліція
25 березень, 2014, 09:52