У Луцькому «політесі» складуть список хабарників. ФОТО

У Луцькому «політесі» складуть список хабарників. ФОТО
Волинська "Самооборона Майдану" проведе опитування студентів Луцького національного технічного університету, з метою виявити найбільших хабарників навчального закладу.

Про це повідомив активіст "Самооборони" Богдан Климчук на вченій раді ВНЗ, у вівторок, 25 березня.

"У відділ протидії корупції нашої організації надійшло дуже багато заяв про факти корупції у Луцькому національному технічному університеті", – заявив Климчук. Саме це й стало причинною візиту активістів до вишу.

Також до "Самооборони" звернувся активіст, колишній студент вишу Олександр Садовський. Він провів невелике опитування серед студентів, результати якого підтвердили існування корупції у навчальному закладі.

Саме тому з метою повної перевірки, Волинська "Самооборона Майдану" ініціювала проведення опитування серед усіх студентів ВНЗ, аби виявити факти хабарництва та імена основних хабарників.

З боку представників університету звучали думки, аби опитування було об’єктивним. Також прозвучала пропозиція, що перевіряти мають не тільки викладачів навчального закладу, а також потрібно працювати зі студентами, аби вони не давали хабарів.

Натомість за словами першого проректора Луцького НТУ Валентина Талаха, керівництво закладу не буде перешкоджати у проведенні опитування, а навіть сприятиме.

До опитування залучать соціологів, а його результати будуть оприлюднені та передані до правоохоронних органів.

Олександр Садовський
Олександр Садовський
Богдан Кличук
Богдан Кличук
Богдан Кличук та Валентин Талах
Богдан Кличук та Валентин Талах

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 12
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Та Я й ітак можу назвати великих хабарників, з яких потрібно розпочати: депутат Міської Ради Савчук П.П., Байбула О.В., Фесенко О., Толстушко М.М..

Також завітайте у СНУ, і спитайте у деканів деяких факультетів, звідки вони ще до ПОЧАТКУ сесії, знають кількість СТИПЕНДІАЛЬНИХ місць на наступний семестер, чиє замовлення із зрізу стипендіатів вони виконують. Виведіть їх у Неділю на ВІче на сцену і поставте на Коліна.
Відповісти
Бодя ти сам навчався в політесі.. кафедра АВ і знаєш добре, що викладачі не виманають, студенти самі дають...
Відповісти
О...Садовській нарісовався...тьху...а сам не платив? А друзі качки пройлери тоже не платили? Та смішно...Просто не пойму яким боком тут Садовський.
А щодо перевірки Політеху так правильно все!
Відповісти
не буде кому студентів навчати)))) гиииииии
але чистити потрібно, щоб інші знали: взяв - геть з роботи без права працювати у вузах. може тоді буде знову якісна освіта.
Відповісти
У депутата савчука всі платять він не перебирає, бо очень "богатий"викладач!!!!!!
Відповісти
Успішно закінчив з друзями ЛНТУ на кафедрі АВ і не платив ні копійки.
Відповісти
А вам не здається підозрілим те, що всі негативні кометарі про СНУ видаляються адмінами (1 повідомлення не рахується)? Наступного разу зроблю скріншоти, щоб докази були. Якось пахне "заказухою" напередодні вступної кампанії.
Відповісти
Та я от скільки уже навчаюсь в політесі, то жодної копійки не потратила, хабарництва немає, поки самим студентам не захочеться заплатити!! А от у гуртожиток треба було б завітати, а то жучать і жучать камєнду, а там не тільки вона в поганому замішана!
Відповісти
в нас немає викладачів які вимагають хабарі! в нас є студенти турки, які просто вижити не можуть, якщо хабара не дадуть!
Відповісти
Талах В. і його шановна супруга продають курсові, контрольні ,дипломні,хабарник найбільший, машини міняє, маєтки будує на зарплатні кошти? І хвороба не є дзвінком щоб охаминутися
Відповісти
перш за все люструвати треба ректорат , і їх заступників.Божидарників , Талахів, Войтовича, Пустюльгу
Відповісти
Будь-який аналіз базується на цифрах. Економічний, статистичний, соціологічний і т.д. Це базис аналізу. Факти- площина юридична.
Відповісти