«Буде військо - буде Україна!»: військові обживаються в полі. ФОТО

«Буде військо - буде Україна!»: військові обживаються в полі. ФОТО
Військовослужбовці однієї з механізованих бригад Збройних Сил України, у рамках підвищення боєготовності підрозділів, здійснили вихід у район розгортання.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці написав офіцер у Регіональному медіа-центрі Міністерства оборони України Володимир Скоростецький, - пише iPress.ua.

«Зі слів командирів підрозділів, під час заходів бойового злагодження, військовослужбовці виконали поставлені вищим командуванням завдання. Зокрема, у визначений термін відпрацьовано питання переміщення військової техніки та особового складу в район зосередження. В тому числі й методом транспортування залізницею, здійсненням маршу у складі підрозділів», - зауважує він.

Скорецький пише, що воїни-піхотинці у польових умовах обладнали базовий табір з усіма необхідними об’єктами інфраструктури: «Налагоджено триразове гаряче харчування та побут військовослужбовців. Офіцери відзначають, що українським військовим активно допомагають місцеві мешканці, які, зокрема, урізноманітнюють меню солдатів та офіцерів домашніми делікатесами».

За його словами, у полі також перебувають лікарські бригади мобільних госпіталів Військово-медичних клінічних центрів ЗС України: «Військові лікарі у визначених районах розгорнули польові бази і у разі необхідності готові надавати кваліфіковану медичну допомогу. Після початку роботи у польових умовах, медичний персонал мобільних госпіталів здійснює постійний контроль за станом здоров’я та моніторинг захворюваності особового складу підрозділів у зоні відповідальності».

«Обласні військові комісаріати, які входять до зони відповідальності оперативного командування «Північ», продовжують працювати у штатному режимі та виконувати розпорядження щодо часткової мобілізації військовозобов’язаних», - зауважив офіцер.

Зокрема, у термін визначений керівними документами, здійснено відправки перших партій військовозобов’язаних, призваних до лав Збройних Сил України, для доукомплектування військових частин та підрозділів.

Як відзначають працівники обласних військових комісаріатів, триває контрольне оповіщення військовозобов’язаних, призначених у команди. Продовжується робота щодо уточнення даних про таких осіб, військовозобов’язані отримують приписи.

















Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
«Буде військо - буде Україна!»: військові обживаються в полі. ФОТО
25 березень, 2014, 13:46