«Правий сектор» вимагає відставки Авакова і арешту бійців «Сокола»

«Правий сектор» вимагає відставки Авакова і арешту бійців «Сокола»
«Правий сектор» вимагає негайної відставки глави МВС Арсена Авакова та арешту всіх причетних до вбивства координатора «Правого сектора» Олександра Музичка.

Про це заявив лідер «Правого сектора» Дмитро Ярош, - пише Українська правда з посиланням на Інтерфакс-Україна.

«Ми не можемо мовчки спостерігати за активною контрреволюційною діяльністю Міністерства внутрішніх справ України. У зв'язку з цим ми вимагаємо негайної відставки міністра внутрішніх справ Арсена Авакова, вимагаємо арешту командира спецпідрозділу УБОЗ «Сокілі» і, відповідно, тих, хто винен у вбивстві», - сказав він.

Ярош стверджує, що останнім часом спостерігається «контрреволюційний тиск на Майдан, на авангард нашої революції – «Правий сектор».

«Вбивство - а саме так ми трактуємо те, що сталося сьогодні вночі - вбивство Олександра Музичка, нашого побратима, є підтвердженням тому. Ті спецоперації, які відпрацьовує ФСБ Росії, на жаль, відбуваються зараз, в ці дні, ці години», - зазначив він.

За його словами, «Правий сектор» усвідомлює, що «багато хто хоче розхитати ситуацію в Україні та дестабілізувати її, і щоб агресія з Криму поширилася на іншу територію України».

«Правий сектор» виступав і виступає за мир, спокій і стабільність в нашій державі і зробить все залежне від нього, щоб ніяких інцидентів в Україні не відбувалося», - запевнив Ярош.

В той же час він підкреслив, що «Правий сектор» не збирається мовчки спостерігати за подібними діями співробітників МВС.

Як відомо, Олександр Музичко, відомий як Сашко Білий, був вбитий в ніч з понеділка на вівторок на Рівненщині.

У міліції стверджують, що Музичко був членом ОЗУ і знаходився у рошуку. За версією силовиків, його смертельно поранили під час затримання, оскільки він відкрив вогонь у бік бійців спецпідрозділу «Сокіл», які намагалися його затримати.

Місцеві активісти «Правого сектора», однак, заявили, що версія міліції є брехливою і вже пообіцяли помститися голові МВС Арсену Авакову.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
«Правий сектор» вимагає відставки Авакова і арешту бійців «Сокола»
25 березень, 2014, 16:53