Аваков прийняв виклик «Правого сектору». ВІДЕО

Аваков прийняв виклик «Правого сектору». ВІДЕО
Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявляє, що приймає виклик «Правого сектора» і його позиція до тих, хто порушує громадський порядок, буде досить жорсткою.

Про це він сказав журналістам Громадське ТБ, - пише Українська правда.

«Якщо при моїй позиції, бандити погрожують міністрові, я цей виклик приймаю і готовий прийняти будь-який виклик, тому що така моя посада. І надалі моя позиція буде досить жорстка до бандитів, до тих, хто зі зброєю в руках порушує порядок», - сказав Аваков.

«Я називаю бандитами будь-кого, хто називається і виряджається в якусь одежу, нехай то буде «Правий сектор», «Батьківщиною» назвуться чи «Самообороною Майдану», - пояснив він.

«Справжні патріоти зі зброєю в руках охороняють кордон держави і стоять там на блокпостах, а ті, хто лазять по підприємствах...захоплюють приватні домоволодіння - це бандити. Тим більше, коли ми маємо ситуацію, що у них в руках незареєстровані автомати», - сказав міністр.

Як відомо, член Правого сектору Олександр Музичко, відомий як Сашко Білий, був вбитий в ніч з понеділка на вівторок на Рівненщині.

У міліції стверджують, що Музичко був членом ОЗУ і знаходився у рошуку.

За версією силовиків, його смертельно поранили під час затримання, оскільки він відкрив вогонь у бік бійців спецпідрозділу «Сокіл», які намагалися його затримати.

Місцеві активісти «Правого сектора», однак, заявили, що версія міліції є брехливою і вже пообіцяли помститися голові МВС Арсену Авакову.

Лідер «Правого сектора» Дмитро Ярош зажадав негайної відставки Арсена Авакова та арешту всіх причетних до вбивства Музичко.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Все правильно сказав, я підтримую...
Відповісти
Модери, ви з коментами шуршати поскоріше можете...
Відповісти
За допомогою народу прийшли до влади, а тепер з людьми,які хочуть реальних змін розправляються як з бандитами. Тепер зрозуміло,що аваков,що захарченко різниця насправді невелика.
Відповісти
Останні новини
Рабинович йде в президенти
25 березень, 2014, 17:42
Оцінили вартість Межигір’я
25 березень, 2014, 17:38
Аваков прийняв виклик «Правого сектору». ВІДЕО
25 березень, 2014, 17:22