У Пенсійному фонді розповіли, як на Волині отримати пенсію біженцям з Криму

У Пенсійному фонді розповіли, як на Волині отримати пенсію біженцям з Криму
Людям, які приїхали на Волинь з Криму, для отримання пенсії чи соціальної допомоги, компенсації потрібно звертатися у відділення Пенсійного фонду або органу соціального захисту населення або управління Пенсійного фонду України.

"Вам також допоможуть отримати інформацію з питань розселення, медичного обслуговування, організації навчання та виховання дітей у дошкільних та шкільних навчальних закладах, щодо працевлаштування, тощо", - кажуть в прес-службі управління Пенсійного фонду у Волинській області.

"З усіх цих питань Ви можете БЕЗКОШТОВНО (зі стаціонарних телефонів) звернутися за телефоном "гарячої лінії": 0 800 507 309", - кажуть у відомстві.

"Для вирішення питань, щодо пенсійного забезпечення, Вам необхідно звернутися до органу управління Пенсійного фонду України в місті Луцьку, що знаходиться за адресою: м.Луцьк, пр. Грушевського, 1, в години прийому, а саме: Пн.- Чт. з 08.00 — 16.00. Пт. з 08.00 — 15.00 (без обідньої перерви)", - повідомляють в прес-службі.

"Основні документи, які необхідно мати при собі (за наявності): паспорт, посвідчення отримувача пенсії, допомоги, пільговика, довідка про присвоєння ідентифікаційного коду. Телефони управління - +38(0332)787351, +38(0332)787362, Управління Пенсійного фонду України в місті Луцьку - +38(0332)725553", - додають в фонді.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Пенсійному фонді розповіли, як на Волині отримати пенсію біженцям з Криму
26 березень, 2014, 10:33