Мера Луцька звинуватили у змові

Мера Луцька звинуватили у змові
Депутат Луцькради Роман Бондарук (на фото) звинуватив міського голову Луцька Миколу Романюка в змові з керівництвом «Західінкомбанку» і пов’язав підпал свого автомобіля у ніч на 24 березня зі своїми фінансовими справами з цим банком.

Про це стало відомо під час 57-ої сесії Луцькради у середу, 26 березня.

Роман Бондарук звернувся до прокуратури, СБУ та міліції Волині щодо пожежі у його автомобілі.

«Починаючи із жовтня 2013-ого року, керівництво «Західінкомбанку» за попередньою змовою із міським головою, підконтрольними йому ЗМІ та деякими депутатами почали кампанію щодо дискредитації мене як депутата. Розповідали вкладникам банку та громадянам міста, що завдяки мені банк не може повернути гроші вкладникам, таким чином вводячи їх в оману, затягуючи час повернення грошей вкладникам», – розпочав говорити Роман Бондарук.

За словами депутата, «керівництво банку та міський голова як колишній банкір» чудово усвідомлювали, що повернення кредитів не несе за собою зобов’язання банку повернути гроші вкладникам.

Також Роман Бондарук зауважив, що протягом останнього часу «Західінкомбанк» «на рахунки своїх фіктивних фірм вивів більше 100 мільйонів гривень, які у банк ніколи не повернуться».

ДИВИТИСЯ ФОТО СПАЛЕНОЇ МАШИНИ ДЕПУТАТА

«З цього можна зробити висновок, що банкіри свідомо обманювали людей, що не можуть повернути вклади», – переконаний депутат.

«Але, зрозумівши, що не мають на мене впливу, банкіри вирішили залякати мене за допомогою бандитів. В ніч на 24 березня мені спалили машину, протягом 2 тижнів погрожують мені і членам моєї сім’ї. Схожі погрози надходять усім колишнім клієнтам банку. Так, членам сім’ї одного з них погрожували розправою. Наслідки можуть бути катастрофічними. Але я хочу сказати, що у мене є сила і засоби дати відсіч бандитам», – підсумував Бондарук.

«Ви мене звинувачуєте в тому?», – відреагував на звернення депутата луцький міський голова Микола Романюк.

У відповідь Роман Бондарук запропонував меру Луцька уважно прочитати звернення.

«Ну, це взагалі, безперечно», – прокоментував Микола Романюк.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Уявляю зміст коментів, коли мордератор ії не пускає в ефір
Відповісти
Віддай людські гроші, і не брещи, Бог все бачить
Відповісти
Да які вони гах... людські. Це гроші єнаківського. Невже не видно що людей кинули ще тоді коли прийшли "інвестори".
Відповісти
24 березня під "інформацією" Бондарука про те, що йому перед підпалом ніби-то погрожували, в інтернет-ресурсі "ВН" і "Волиньпост" під ніком "з друкарні" був коментар, що ця примітивна людина звинуватить в підпалі Романюка. Це стиль життя Боднарука. Це його повна сутність. Тут нічого не забереш і не добавиш. Всі винні , крім Романа, який зашився в брехні і в боргах по ріпицю. Він сьогодні навіть не знає, кого підозрівати, тому що наробив зла багатьом людям. То, звичайно, краще скласти на "змову". Примітивна людина, як гриб-мухомор. І сидить, (марнує повітря) в депутатському кріслі.
Відповісти
БРЕХУН
Відповісти
А навіщо віддавати?
В нашій державі, як би ви не кричали на майданах, можливо все!!!!
Відповісти
ти гониш )))))))))))))))))))))
Відповісти
До чого опустився чоловік! Знаю його і дружину. З сорому можна померти, а він ще й депутат, ще й щось цвірінькає. Ганьба!!!
Відповісти
Останні новини
Мера Луцька звинуватили у змові
26 березень, 2014, 12:16