Депутата Луцькради попросили менше говорити на новій посаді

Депутата Луцькради попросили менше говорити на новій посаді
Депутата Луцької міськради Сергія Григоренка попросили менше говорити.

Таке прохання висловив депутат Анатолій Бірюков під час 57-ої сесії міськради у середу, 26 березня.

Під час обговорення кандидатури Сергія Григоренка на посаду секретаря міськради, Анатолій Бірюков висловив сподівання, що після зайняття нової посади Григоренко буде менше говорити. Висловилися й інші депутати.

Так, обранець громади Микола Дендібєрін знову підняв своє давнє питання щодо фінансування упорядкування спортивних майданчиків та футбольних полів у Луцьку.

Сергій Григоренко пообіцяв, що підніме це запитання під час обговорення бюджету на наступний рік. «Зараз на це коштів немає, але я ініціюватиму на наступний рік передбачили не менше 1 мільйона гривень на це», – зазначив депутат.

Депутат Андрій Осіпов більше зосередив увагу на колишньому секретарі міськради Григорію Пустовіту, який став головою Волинської ОДА. З його слів, Пустовіт не дуже добре виконував свої повноваження на попередній посаді, не вносив ніяких пропозицій щодо роботи міськради, допомагаючи лише із паперами.

На захист Пустовіта встав Анатолій Бірюков. На думку депутата, робота секретаря значною мірою залежить від роботи депутатського корпусу. Тож, не треба звинувачувати і критикувати Григорія Пустовіта, ще й зважаючи на те, що його немає на сесії міськради.

«Підтримую Бірюкова. Вважаю неетичними критичні висловлювання Осіпова. Не треба критикувати, коли Пустовіт не присутній у цій залі», – додав луцький міський голова Микола Романюк.

Після обговорення головою лічильної комісії під час виборів секретаря міськради обрали Миколу Яручика. Потім оголосили перерву для того, щоб депутати визначилися, чи підтримують кандидатуру Сергія Григоренка.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Чому затикати рот Сергію? Він говорить правдиво і красиво. Мені подобається його мова, головне щоб не брехав про земельні ділянки.
Відповісти
Останні новини
Депутата Луцькради попросили менше говорити на новій посаді
26 березень, 2014, 13:22
На Волині обікрали іноземця
26 березень, 2014, 13:02