У Луцьку погрожують блокувати митницю. ФОТО

У Луцьку погрожують блокувати митницю. ФОТО
У Луцьку представники "Автомайдану" та підприємці пікетували митний пост "Луцьк" і передали звернення керівництву щодо скасування утилізаційного збору та акцизного збору на переобладнання авто.

Зустріч відбулася 26 березня на території митного посту.

"Автомайданівці" поставили вимогу: утилізаційний та акцизний збір на переобладнання мають бути скасовані. Інакше вони блокуватимуть роботу митників. Пояснюють цю позицію тим, що внаслідок введення цих зборів займатися автобізнесом стало дуже важко. Мовляв, автомобілі мало хто купує, бо вони стали надто дорогі.

"Автомайданівці" зустрілися на митному посту із тимчасовим виконувачем обов’язків начальника посту Сергієм Мельником.

Той у присутності мітингувальників, за їхньою вимогою, передзвонив керівництву і повідомив про вимоги. Керівнику також вручили звернення з підписами майже сотні підприємців.

Як пояснив представник підприємців Юрій Слива, подібні заходи проходять і в інших містах України. Каже, що у випадку незадоволення Верховною Радою їхніх вимог, підприємці та "автомайданівці" блокуватимуть роботу митників.

Подібне звернення передали і луцькому міському голові Миколі Романюку й депутатам Луцької міської ради.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Баригі! Працювати не пробували?)
Відповісти
Клоуни. Якби митниця чи переляканий Мельник могли щось вирішити . Ідьте до Верховноі Ради.
Відповісти
Замість того, щоб ставати до верстатів і виготовляти продукцію, проводити польові роботи, проводити ремонт доріг, йти на будівництво - волинські молоді нероби лише думають над тим, щоб ще зробити, аби нічого не робити. Ось і мутять воду, утверджуючи своє неперевершене Я. Невже сподіваються, що на переобладнаних автомобілях їх пропускатимуть у цивілізовану Європу?
Відповісти
Скажіть Ви хочете купувати авто за 15-20 тис. дол. замість 4-6 тис. евро? То скільки років потрібно пахати на полі ( трактор теж в тридорого) , виготовляти продукцію чи пахати на будівництві на те авто. мало на вас держава заробляе.
Відповісти
А автопідприємці не пробували зменшити націнку на свої послуги????? Вони завжди хотіли легкої наживи! Скиньте свої апетити!!!!
Відповісти
Якщо Ви вважаєте що вони багато заробляють попробуйте самі зайнятись цією справою, поставите менші ціни і будете конкурентноспроможними.Ніхто нікому нічого не забороняє.
Відповісти
Можливо поповните лави автопідприємців та покажите який апетит має бути ???Якщо ціна на ваші послуги буде адекватна ви будете самим успішним з них підприємцем.Апетит нашої держави є досить великим.
Відповісти
,,Автомайдан,, вам що,робити нічого? Закони приймає і відміняє Верховна Рада,а не митний пост.
Відповісти
Сидіти дома
Відповісти
Останні новини
У Луцьку погрожують блокувати митницю. ФОТО
26 березень, 2014, 14:55