Росія стягує війська до кордону. ФОТО. ВІДЕО

Росія стягує війська до кордону. ФОТО. ВІДЕО
Росія не припиняє стягувати важку техніку до російсько-українського кордону.

Вже дійшла черга до Кантемирівської та Таманської дивізії, які вважають "елітою" російських сухопутних військ, - пише iPress.ua з посиланням на dumskaya.net.

Відтак, неподалік від населених пунктів Калинівка та Амонь Хомутівського району Курської області (15 і 7 км від держкордону відповідно) вже зосередилась батальйонна тактична група другої гвардійської Таманської мотострілецької дивізії.

Очевидці повідомляють про приблизно 400 військовослужбовців на БМП і БТР. Кажуть, що також бачили танкову роту, а також вузол зв’язку.

Водночас на військовому полігоні в районі населених пунктів Білгород, Північний, Будівельник розташувався третій батальйон 76-ї Псковської десантно-штурмової дивізії і два батальйони 106-ї Тульської парашутно-десантної дивізії. Загалом приблизно 1100 військових та 120 одиниць авто- і бронетехніки.

24 березня на південному заході Брянської області була помічена техніка 12 танкового полку 4-ї гвардійської Кантемирівської танкової дивізії, яку вважають "елітою" російських сухопутних військ, через те, що вона регулярно бере участь у військових парадах на Красній площі.
Сьогодні на об'їзній Білгорода бачили понад 25 штурмових вертольотів Мі-24.





Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
На авиабазе в Крыму разместят ракетоносный авиаполк
На аэродроме в поселке Гвардейском в Крыму (15 км от Симферополя) планируется размещение ракетоносного авиационного полка дальних бомбардировщиков Ту-22М3. Полк ракетоносцев базировался в Гвардейском до середины 1990-х годов. Перед приемом самолетов предполагается провести модернизацию аэродромной инфраструктуры в Гвардейском, а также в Каче. Здесь будут находиться истребители Су-27, противолодочные самолеты Ту-142 и Ил-38, вертолеты Ка-27 и Ка-29.
http://www.e-crimea.info/news/na-aviabaze-v-krymu-razmestyat-raketonosnyy-aviapolk
Відповісти