Клімчук розповів, чим займається після відставки

Клімчук розповів, чим займається після відставки
Колишній голова Волинської облдержадміністрації Борис Клімчук каже, що нині займається вихованням внуків та благодійний фондом «Рідна Волинь».

Нагадаємо, його заяву на звільнення задовольнив 5 лютого цього року колишній президент Віктор Янукович, - пише Волинська правда.

Запитання «Де перебуваєте?» його здивувало: «Як де? У себе дома!». Він пояснив, що «з Волині після 5 лютого виїжджав, але на короткий час. Двічі потрібно було побувати в Києві: перший раз – у справах, другий – щоб відвідати дітей, які проживають у столиці».

Наразі ж, як зізнався колишній очільник Волині, він, перебуваючи дома, наводить лад у саду, на городі. При цьому спілкується з внуками, вчить їх, чому потрібно білити фруктові дерева, розповідає, коли й навіщо обрізувати гілля.

Збирається Борис Клімчук і відвідати Ковельщину, впорядкували могили батьків, родини.

«І звичайно ж, займаюся своєю «Рідною Волинню» (благодійний фонд, заснований Борисом Клімчуком). Уже в новій іпостасі – як голова Правління. Як і багато хто з українців, допомагаю матеріально нашій армії, сім’ям майданівців, Національній гвардії… Уточнювати в сумах не буду. Зрозуміло, що стояти осторонь подій, які відбуваються зараз, я не можу і не маю права», – пояснив він.

Також він зауважив, що нині не готовий давати інтерв'ю ЗМІ.

«Напередодні Великодня, свята світлого Христового Воскресіння, я не буду говорити про політику, про «брудні» речі. А після Пасхи, дасть Бог, доживемо, – я не проти дати навіть розлоге інтерв’ю. А користуючись нагодою, дякую усім волинським засобам масової інформації, колегам та друзям, котрі привітали мене з Днем народження», - мовив він.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Клімчук
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 15
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
я б дуже хотів.щоб Борис Петрович повернувс....більше ніж ВІН для Волині не робив ніхто...
Відповісти
Борис Петрович - наш губернатор. Іншого нам не потрібно.
Відповісти
Людина-слова,людина-діла! І те,що наші так звані"революціонери" зробили-ПОЗОР І ГАНЬБА! Не один ще пожалкує... Теперішні керівникі,так звані,і мізинця ламаного його не достойні! Як шкода,що це вони зрозуміють пізніше... Ще всім нам потрібно на коліна перед ним ставати і слізно просити вибачення.
Відповісти
Якщо у вас така потреба, вперед, на коліна, бо в мене нема,за велику службу януковичу
Відповісти
Стільки добрих справ, як зробив Борис Петрович для Шацького району, ніхто не зробив. Дякую Вам. Ви - наш губернатор.
Відповісти
Хай дідусь сидить на пенсії і глядить внуків. Він вже своє відпрацював. Дорогу треба дати молодим людям.
Відповісти
Борис Петрович,я Вас поважаю за мудре виважене рішення заради спокою на нашій Волинські землі.Вами пишається не тільки родина але й Волиняни
Відповісти
Якби Климчук так щиро не служив януковичу,то можна було б приеднатися до всіх вище сказаних хвалебних од, а так ,вибачте, не можу!
Відповісти
Якби Климчук так щиро не служив януковичу,то можна було б приеднатися до всіх вище сказаних хвалебних од, а так ,вибачте, не можу!
Відповісти
Чому не берете інших коментарів
Відповісти
Борисе Петровичу поверніться, бо не буде діла!
Відповісти
Борисе Петровичу, спасайте!!!
Відповісти
Клімчук сам зробив свій вибір - Замість "мого народу" вибрав "мого президента". І вибрав не тому, що мав якісь переконання, а так йому особисто було вигідно. Може він і хороший управлінець, але людина - продажна.
Відповісти
Він не служив Януковичу, а служив волинянам. Для області було б найкраще, якби його відновили на посаді. Те, що він в партії регіонів юридично перебував, не означає, що він був проти народу. Про якого ще губернатора є стільки гарних думок і вдячності після звільнення з посади? Йому треба зайняти впливову посаду в області. Він того вартий. Він вартий волинян.
Відповісти
Показали Клімчука зі сторони доброго дідуся, і відразу ж у маси потікли соплики "Борис Петрович поверніться", а чи хто знає про його систему поборів з бізнесу за допомогою податківців? Повірте, жадібності цієї людини не було меж.
Відповісти
Останні новини
Клімчук розповів, чим займається після відставки
26 березень, 2014, 16:34