Відомо, хто очолить управління молоді та спорту Волинської ОДА

Відомо, хто очолить управління молоді та спорту Волинської ОДА
Управління молоді та спорту Волинської облдержадміністрації очолить голова обласної федерації греблі, тренер Андрій Шевчук.

Про це 26 березня трудовий колектив повідомив виконувач обов'язків заступника голови ОДА Роман Карпюк, - пише Волинський інформаційний портал.

На цій посаді Шевчук замінить Галину Карнаухову (на фото), яка очолювала управління з лютого 2012 року.

«Посада – квота партії «Удар», – повідомив Карпюк, хоч і уточнив, що Шевчук не є членом саме цієї політичної сили. Також, з його слів, вирішено, що заступником буде керівник СГО «Молодіжна платформа» Захар Ткачук.

На запитання про причини звільнення Галини Карнаухової в.о. заступника голови ОДА заявив про непрофесіоналізм.

Це обурило працівників управління, які навели приклади того, що область нарешті звернула увагу на чимало видів спорту, а не фінансувала лише легку і важку атлетику, як було до цього, ввела комплексні заходи зі всіх видів спорту, рейтингові змагання.

Підсумок 20-хвилинного спілкування Роман Карпюк підвів дипломатичною фразою: «Я вашу думку почув, проконсультуюся і приймемо більш-менш виважене рішення».

«Це не йде робота фахова, а йде лобіювання інтересів. Питання ж не в тому, що її взяв на роботу той чи інший губернатор…», – почув у відповідь.

«… питання якраз у тому», – перебив мовця Карпюк.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 13
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
в шевчука немае освити
Відповісти
треба всіх там розганяти, непотрібна організація так як і ШВСМ!!!як спортсмен не відчуваю ніякої підтримки вся підготока до змагань йде за власні кошти, харчування, фармакологія, екіпіровка! хоча я виступаю волинську область, чемпіон України з важкої атлетики! і наякого "фінансування" важкої атлетики, як було вище сказано я не відчув... лишня витрата бюджету України на ці організації і їх працівників, які нічього не роблять, тільки ділять гроші!!!
Відповісти
розганяти всіх там треба
Відповісти
ткачук заступником?????? це жах, де прокуратура??? людину незаконно приймають на посаду, він жодного дня ніде не працював, окрім політиканства і деребану грошей більш нічого не вміє, ГАНЬБА!!!!
Відповісти
І правельно! Нехай спортсмени займаються спортом, а філологи філологією.
Відповісти
Що-що, а професіоналізму в Карнаухової достатньо! До роботи завжди відносилась з повною віддачею і патріотизмом. Мені здається, щорішення про заміну керівників на посаді треба приймати не з огляду на те, хто призначив, а з аналізу результативності проробленої роботи, особистого підходу до роботи, відгуків колег та патрнерів.Працюю в іншій структурі, але скільки мені разів випадало по роботі спілкуватись з Галиною Йосипівною, завжди було розуміння проблеми, пошук оптимального рішення,людяність.
Відповісти
Згідно законодавства на керівних посадах може працювати людина, яка має 5 років державної служби, або 3 роки роботи на керівних посадах.Як Ткачук може бути призначений заступником начальника управління без стажу? Майдан -це не стаж!
Відповісти
Це що знову Чікіди того робота? Щось йому всі неподобаються.
Відповісти
В начальнікі до руля його треба, хай срулить.
Відповісти
Освіта в нього є, інакше б він зараз в університеті не викладав
Відповісти
Наказом Національного агентства України з питань державної служби від 13.09.2011 № 11 затверджено Довідник типових професійно-кваліфікаційних характеристик посад державних службовців. Коротко про кваліфікаційні вимоги до особи, що виявила бажання зайняти посаду начальника управління: «Вища освіта відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста. Стаж роботи за фахом в державній службі на керівних посадах чи на керівних посадах в інших сферах управління не менше 5 років при необхідності, виходячи із виконання структурним підрозділом основних завдань та функцій. Досвід роботи щодо управлінням персоналом. Післядипломна освіта у сфері управління: магістр державного управління за відповідною спеціалізацією». Що стосується посади заступника начальника управління: «Повна вища освіта відповідного професійного спрямування. Стаж роботи за фахом у державній службі на керівних посадах чи на керівних посадах не менше 3 років або стаж роботи в інших сферах управління не менше 5 років. Післядипломна освіта у сфері управління: магістр державного управління за відповідною спеціалізацією (при необхідності, виходячи із виконання структурним підрозділом основних завдань та функцій). Визріває питання, чи висунуті кандидати на вищезазначені посади відповідають даним вимогам???
Відповісти
Питання чи взагалі хоч хтось з попередніх ци теперишніх наших високопосадовців відповідає цим вимогам...
Відповісти
Призначення Шевчука - це абсолютно чисте лобіювання інтересів певних зацікавлених тренерів - корешів Карпюка!!!!
Які ще КВОТНІ призначення від партій??? Хіба МАЙДАН боровся за ЦЕ??? за цей повний неадекват і упереджені рішення?
Які ж у нас морально хворі люди, а тим паче НОВА ВЛАДА ОБЛАСТІ, яка, не встигнувши посадити свою п'яту точку в крісло керівника області, думає якби то роздерти державні кошти!!!
Відповісти
Останні новини
Відомо, хто очолить управління молоді та спорту Волинської ОДА
26 березень, 2014, 18:25