У Луцьку назвали магазини, які відмовилися бойкотувати російське

У Луцьку назвали магазини, які відмовилися бойкотувати російське
У Луцьку громадські активісти, які ініціювали кампанію з бойкоту російських товарів, назвали магазини, які не приєдналися до бойкоту.

Наразі опублікували лише частину інформації, - каже керівник секретаріату волинського осередку "УДАРу" Михайло Бабенчук.

Зокрема, в цьому переліку магазини "Дует"(вул. Володимирська), "Смак"(вул.Винниченка), "Маєток" (пр. Волі), мінімаркет "Гастрономія" (пр. Волі, зупинка біля "Фокстроту".

"Найпопулярніші "відмазки": "Ми продамо всі залишки російських товарів, а тоді почнемо бойкотувати, бо ж повернути ми їх не можемо...", "Якщо ти бойкотуєш російські товари, то відключи газ в себе дома", "Чого ти ходиш тут наклейки клеїш, йди на війну", "Якщо ми повісимо наліпки з бойкотом, то нам поб'ють вікна" і т.д." - каже Бабенчук.

"Це далеко не всі спонсори російських окупантів. Ми щиро сподіваємось на свідомість власників решти торгівельних закладів, які ще не долучилися до бойкоту, якщо,раптом в вас прокинеться совість, телефонуйте за ном. 0991500770. Також дякуємо всім, хто долучився до нашої ініціативи", - додав він.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 15
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
що за втручання в підприємницьку діяльність
Відповісти
Адекватні міри військового часу в боротьбі з агресором. Кажуть, це вже б'є по кишеням "братського народу" :)
Відповісти
хай спродують, а ви нове завезете, українське!!!!!!! вакханалія
Відповісти
Треба діяти рішучише. На всіх таких торгівельних установах має бути наклейка "Ця торгівельна установа фінансує армію Путіна, яка готує вторгненя в Україну.
Ні копійкі цьому магазину - Ні копійкі московськім окупантам".
Відповісти
Правильно вам відповідали

А чому на державному рівні не забороняєте ввіз рос продукціі???
Слабо????
Відповісти
Майже у всіх великих супермаркетах продовжують продавати горілку окупантів!!! Вопак, Колібріс, Там Там, Сільпо,Фуршет і т.д.
Відповісти
А ви чому так на горілку увагу звернули? Вживаєте? А нема чого в такий час оковиту пити. І взагалі - справжні націоналісти - за здоров"я нації, вони навіть пива не п"ють.
Відповісти
"Смак"(вул.Винниченка) - хто б сумнівався
Відповісти
Даний бойкот це по факту можна зрівняти з злочинним угрупуванням.
Ви можете пропонувати магазинам. І клеїти їм наклейки ми підтримуємо українського виробника. Але явно не так як ви робите.
Відповісти
Ей, народ, ви того??? йде війна з росією, а вони про "правильно вам відповідали" і "втручання в підприємницьку діяльність"...готові поліцаї...
Відповісти
Власниця магазину "ДУЕТ" повідомила, що зовсім не проти бойкоту російських товарів і повісить відповідні наліпки. За її словами, вона не відмовлялася, а це були просто продавці.
Відповісти
ГАНЬБА!!!
Михайло Бабенчук, а ось в чому правда??? Вимагаєте від підприємців бойкотувати російське, а самі кожен день "кормите" "москаля" своїми гривнями!
P.S. моб. 0991500770 - МТС, увесь пакет акцій ПрАТ «МТС Україна» належить російській компанії "Мобільні ТелеСистеми".
Відповісти
kyivstar також мос

кальський Білайн
Відповісти
А Саламатіна ("Правий сектор") магазин всі російські товари не продає? Чи то пак може магизин не його? Тра зробити люстрацію. За кожен знайдений російський товар....
Відповісти
ганьба вам лучанин, потрібно з малого починати а не дискусію вести, АКЦІЯ ПАТРІОТИЧНА, далі буде.... і оператори і інше москальське
Відповісти
Останні новини
У Луцьку назвали магазини, які відмовилися бойкотувати російське
27 березень, 2014, 10:16