Тимошенко: замість предвиборчої кампанії - дебати і кілька БТРів

Тимошенко: замість предвиборчої кампанії  -  дебати і кілька БТРів
Екс-прем'єр Юлія Тимошенко закликає інших кандидатів в президенти замість реклами проводити дебати, а зайві гроші направити на допомогу міністерству оборони.

Про це вона заявила на прес-конференції, - пише Українська правда.

«Виборча кампанія мусить бути принципово іншої якості», - зазначила Тимошенко у зв’язку з агресією Росії та економічною ситуацією, що склалася в країні.

«Я пропоную всім, хто буде балотуватися - і я почну з себе - відмовитися від цієї зомбуючої, пустої, нікчемної реклами, яка розташована завжди на всіх виборах по біг-бордам, стовпам, по підворіттям, на каналах телебачення», - сказала вона.

«Сьогодні в такій пограбованій і приниженій країні, яка понесла такі жертви всі ці біг-борди і рекламні ролики будуть виглядати просто як певний сюр, який буде принижувати гідність кожної людини», - вважає Тимошенко.

Вона запропонувала зробити дебати за стандартами європейських країн, або США.

«Я сподіваюся, що кандидати приймуть цю пропозицію. А якщо є зайві гроші для такої реклами, я думаю, було б правильно спрямувати це на рахунок міністерства оборони і краще купити пару БТРів або танків і захистити нашу країну цими грошима, ніж використати це фактично на обман людей», - сказала Тимошенко.

«Давайте перейдемо до дебатів. Я переконана, що якщо б ми зробили саме це коли на посаду президента балотувався Янукович, то Україна не мала би такої біди, такої корупції. Під час дебатів країна би побачила, що Янукович ніде не вчився», - додала вона.

«Я відмовляюся від цієї безтолкової реклами. Буду працювати у відкритому режимі з вами, з іншими претендентами доводячи свою позицію», - сказала Тимошенко.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Тимошенко
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Тимошенко озвучує очевидні речі як панацею. і так усім зрозуміло що будь які витрибеньки, реклама та словоблудство будуть сприйматися сьогоднішнім суспільством негативно!
Дарма ви почали світитися на екранах та давати якісь поради та коментарі свій час ви вже просиділи і дякуйте за це ПРигам та Путлєру з Расиської (Ф/П)едерастії
Відповісти
Хто з кандидатів дасть більше БТРів, за того й проголосуємо!
Відповісти
Останні новини
Тимошенко: замість предвиборчої кампанії - дебати і кілька БТРів
27 березень, 2014, 15:30