Росія посилює навчання біля кордону з Україною. ВІДЕО

Росія посилює навчання біля кордону з Україною. ВІДЕО
Російські військові знову проводять мегамасштабні навчання по всьому західному кордону Федерації і дуже близько від українського.

Екіпажі штурмовиків "Су-25" Південного військового округу відпрацьовуватимуть авіаудари по об'єктах умовного ворога, - йдеться в сюжеті "Новин 2+2".

Найближчі два дні на території Краснодарського краю - це недалеко від Криму - вони здійснять сорок вильотів та нанесуть п'ятдесят авіаударів по наземних цілях ракетами класу "повітря-земля" та керованими авіабомбами.

Крім того, пілоти відпрацьовуватимуть ухилення від протиповітряної оборони супротивника за різних метеоумов та в різні години доби. Навчальні польоти будуть і в Примор'ї. Там екіпажі "Су-27" та "Су-24" відпрацьовуватимуть ведення повітряного бою поодинці, у парах та ланками.

Інженерні частини Північного флоту відпрацюють спорудження та подолання мінно-вибухових загороджень під час висадки морського тактичного десанту на узбережжя. У Центральному військовому окрузі свої навчання проводять артилеристи. Вони відпрацьовують використання реактивних систем залпового вогню "Ураган".

Практикуються і в Абхазії. На полігони вийшли снайпери. Вони навчаються техніки прихованого пересування та навичок розвідування цілей. Стрільби ведуть з гвинтівок "СВ-98" та "СВД-С" на дистанціях до 1,2 км. Навчання також розпочались і в Придністров'ї. Там миротворці відбивають навчальні атаки терористів, які намагаються захопити військове містечко.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Русские проводить навчання, а мы нашей армии собираем на носки...
Відповісти
А наші де проводять навчання? Щось мало про це пишуть. Це ж питання №1-негайно зібрати і навчити армію!
Відповісти
Останні новини
Росія посилює навчання біля кордону з Україною. ВІДЕО
27 березень, 2014, 19:23