Податки України будуть діяти в Криму до кінця року

Податки України будуть діяти в Криму до кінця року
Податковий кодекс України буде діяти в Криму до кінця поточного року

Про це повідомив заступник керівника Федеральної податкової служби Російської Федерації Дмитро Григоренко, - пише Еспресо.TV з посиланням на газету Известия.

«Місцеве податкове законодавство діятиме до 1 січня 2015 року. До цього терміну воно буде поступово змінюватися, наближаючи всі свої вимоги до російського», - сказав він.

Він також уточнив, що місцеві податкові органи Криму в даний час вже самостійно і повністю здійснюють збір податків до бюджету Криму.

Як показують результати «гарячої лінії» Агентства стратегічних ініціатив (АСІ), яка напередодні відкрилася для кримських підприємців, в даний момент для місцевого бізнесу найбільш важливими питаннями є сплата податків, митних зборів та перереєстрації підприємств.

За 12 годин її роботи від підприємців надійшло понад 120 питань, з яких більше 60% стосувалися цієї теми.

«В даний час АСІ фактично виступає тимчасової службою єдиного вікна: підприємці ставлять питання, і ми добиваємося для них відповідей від профільних чиновників, які дають поради, як вирішити те чи інше питання. Представники податкової та митних служб Росії вже включилися в цю роботу, підприємцям дадуть відповідь на всі їхні запитання. Виняток становлять хіба що питання, що стосуються міждержавних відносин між Росією і Україною», - повідомив генеральний директор АСІ Андрій Нікітін.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Податки України будуть діяти в Криму до кінця року
28 березень, 2014, 08:10