В Україні через інтернет можна купити танк за мільйон гривень

В Україні  через інтернет  можна купити  танк за мільйон гривень
Українці абсолютно просто можуть придбати танк. Лише за мільйон гривень можна придбати списаний танк, а за 15 тисяч гривень відновити його боєздатність.

Цікаво, що для купівлі бойової техніки достатньо просто «вбити» запит в інтернеті. Там пишуть, що готові продати БТРи, польові кухні та БРДМи, - пише ТСН.

«Продати не проблема. Сучасний танк у нас ви можете купити за суму трохи менше одного мільйона гривень. Але повинні розуміти, що повністю демілітаризувати його складно. Давайте зустрінемося - будемо обговорювати», - розповів у коментарі Сегодня продавець танків, який представився Сергієм з Києва.

Небоєздатним танк вважається, якщо в нього спиляний бойок. А відновити його українські нелегальні майстри готові лише за 15 тисяч.

В сучасних умовах у тих, хто має фінансову можливість купити танк, є лише одна проблема – небезпека нападу Росії на Україну та, в результаті, необхідність віддати танк на благо держави. Але не всі через це переймаються і готові віддавати свою воєнну техніку.

«У мене є тягач для гармати. Якщо попросять наші - то, звичайно, віддам! А поки зняв двигун, щоб ніхто не викрав», - розповів власник хоч і не танка, але все ж військової техніки.
Крім того, з купівлею танка можуть виникнути і проблеми – оголошення про їхній продаж можуть розміщувати шахраї.

Нагадаємо, що російські елітні війська на кордоні з Чернігівщиною лякають місцевих жителів. Танкова дивізія та десантники висадилися з боку Брянської області.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: армія
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
В Україні через інтернет можна купити танк за мільйон гривень
28 березень, 2014, 08:36