Росія продовжує стягувати війська до східного кордону України

Росія продовжує стягувати війська до східного кордону України
На східному кордоні України за останню добу продовжується нарощування російських військ.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав керівник Центру військово-політичних досліджень Дмитро Тимчук, - пише ТСН.

«За оперативними даними групи «Інформаційний Опір», протягом останньої доби тривало перекидання російських військ на кордоні РФ з Україною», - зазначив Тимчук.

За його даними, у Ростовській області зафіксовані колони техніки, які направляються до держкордону у районі міста Міллєрово, смт Тарасівський, міста Кам'янськ-Шахтинський. Зокрема, там помітили 150 БТР та 400 одиниць автомобільної техніки.

У Білгородській області РФ зафіксовані колони техніки, що рухається у бік кордону з Україною (у 30-40 км від кордону). У колонах налічується близько 30 одиниць автомобільної техніки та близько 10 одиниць інженерної гусеничної техніки, повідомив керівник Центру військово-політичних досліджень.

Як повідомлялося раніше, напередодні Росія оголосила про масштабні навчання навколо України.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Чому дії росії завжди синхронно випереджають дії правого сектора. Завжди росіяни встигають підводити віддатені військові частини якраз під провокації правого сектора. Керівники та консультанти правого сектору це ті провокатори фсб котрим яник подарував українські паспорти і вони усі свої поради пс синхронізують з фсб, завжди. Рядові ПС настільки зазомбовані що несприймають адекватно свої вчинки та реальну підтримку народу. Їх задурюють і використовують як сліпих кошенят, прикро що зі щирих прихильників України зробили провокаторів та підставу для вторгнення. Дуже шкода за сліпоту. Як вони не розуміють не буде провокацій не буде підстав шизофренічній расиській=(ф/П)едерастії іти на континентальну україну. Нам треба вибрати гідного президента а не влаштовувати внутрішні чвари нам треба інтелектуальні ПС а не дуболоми типу вбитого. Чи можливо вам потрібна війна і тому ви завжди провокуєте тоді вам байдуже життя українців що загинуть виходить ви проросійські зрадники.
Відповісти
Останні новини
Росія продовжує стягувати війська до східного кордону України
28 березень, 2014, 09:29