Нова влада Волині не знає, хто почав ремонтувати кабінет губернатора

Нова влада Волині не знає, хто почав ремонтувати кабінет губернатора
Волинська влада не знає, хто й за які кошти розпочав ремонт кабінету голови Волинської ОДА.

Про це йдеться у відповіді на запит Хронік Любарта, який газета отримала від Комунальної установи «Управління будинком Волинської обласної ради».

«Відповідно до Договору оренди нежитлових приміщень від 23.01.2012 р., Волинська обласна рада як Орендодавець передала в тимчасове користування нежитлові приміщення другого поверху, які перебувають на балансі комунальної установи «Управління будинком Волинської обласної ради» для службового користування Волинській облдержадміністрації (Орендарю). Умовами цього Договору передбачено, що Орендар зобов’язується своєчасно здійснювати за власний рахунок профілактичне обслуговування та ремонт Майна, яке орендує», – йдеться у відповіді.

«Ремонт кабінету та приймальної голови облдержадміністрації було розпочато після того, як обов’язки голови Волинської облдержадміністрації почав виконувати Олександр Башкаленко. Надати інформацію про виконавця та комплекс виконуваних ремонтних робіт, а також їх вартість ми не в змозі, оскільки ніяких договорів на ремонт цих службових кабінетів комунальна установа з будь-якою підрядною організацією не укладала», – кажуть чиновники.

Варто зазначити, що про підрядні організації та суми витрат нічого не знають ані у Волинській обласній раді, ані в облдержадміністрації. Отож, ймовірно, що Олександр Башкаленко розпочав ремонт у кабінеті голови власним коштом.

Востаннє ремонт в кабінеті голови Волинської ОДА робили у 2007 році. Як повідомив тодішній волинський губернатор Володимир Бондар, з кабінету забрали дерев’яні панелі та облаштували інтер’єр у стилі волинських кольорів – червоних та білих.

Після «другого пришестя» Бориса Клімчука, останній косметично ремонтував кабінет – змінив тон окремих елементів інтер’єру.

«Це був сучасний кабінет. Для чого Олександр Башкаленко розпочав там ремонт – я не знаю», – висловив свою думку Володимир Бондар.

Нагадаємо, раніше Башкаленко заявив, що планував зробити в кабінеті голови лише косметичний ремонт – пофарбувати стіни, посилаючись на те, що в кабінеті було накурено.

Проте, як бачимо з фото, бажання Олександра Башкаленка пішло значно далі, аніж фарбування стін. Імовірно, тепер, щоб довести кабінет голови до ладу, доведеться все ж витратити не одну бюджетну тисячу.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Житлобуд -2 робив "подарунок" Башкаленку.
Приходив Зоряний час для цієї фірми.
Шанс разом з СУ 536 захопити ВЗАГАЛІ весь булівельний ринок Волині.( При БП контролювали 65-70%)
Ото і старались відкатчики.
Обламалось?
Чи куплять і Пустовіта?
ОЙ, боюся куплять!
І всі решта сосатимуть лапу на субпідряді...!
Відповісти
СЕРЕД БЮРОКРАТІВ Є ПРИТЧА -ЩО ТОЙ КЕОІВНИК ЯКИЙ КАПІТАЛЬНО РЕКОНСТРУЄ КАБІНЕТ ДОВГО НЕ СИДИТЬ ВНЬОМУ .цЕ БУЛО З бондарем стало збашкаленком нічого не робили романюк і климчук-були довше юпамятайте бюрократи
Відповісти
нехай новий губернатор зробить ремонт за свої кошти , а не тягне з бюджету який є дірявий
Відповісти
і чому бюджетні гроші витрачати, якщо ремонт шкіл садочків, та кабінетів робимо самі так хай новий губернатор подбає про своє робоче місце!
Відповісти
Людоньки! І ви їм, владі, вірите, що так відповідають?:)))
Відповісти
Всі в м. Луцьку знають, що ремонт робило ТзОВ "Житлобуд-2", а в облдержадміністації нічого незнають ? Смішно.
Відповісти
Башкаленко за власний кошт ,молодець
То може і тут спонсорів пошукаєте? Партія допоможе...
Ми ж в режимі економіі, бюджетні тисячі тратити
Відповісти
Останні новини
Нова влада Волині не знає, хто почав ремонтувати кабінет губернатора
28 березень, 2014, 11:34