Волинь – лідер за кількістю абортів у Західній Україні

Волинь – лідер за кількістю абортів у Західній Україні
Волиська область не увійшли до списку регіонів з найменшою кількістю абортів.

Про це пише ТСН із посиланням на «Газету Киевскую».

Загалом же області Західної України у рейтингу позначені як регіони, де жінки роблять аборти найменше. Йдеться про Закарпатську, Івано-Франківську, Тернопільську й Рівненську області.

Волинь і Львівщина до цього переліку не потрапили.
Доповнює список областей з найменшою кількістю абортів Сумська область.

Столицею ж абортів в Україні, згідно зі статистикою, є Севастополь. Не набагато далі у справі абортів від Севастополя пішли Кіровоградська область, Донецька, Київська, Херсонська і Вінницька області.

Коментуючи ідею церкви про заборону абортів, яку підхопили нардепи, головний акушер-гінеколог МОЗ В'ячеслав Камінський зазначає: лікарі проти абортів, але однозначно проти їх заборони.

«Це призведе до збільшення кількості кримінальних абортів та зростання материнської смертності. Пацієнт повинен мати право вибору», – впевнений Камінський.

Однак, зазначає він, церква могла б допомогти в роботі з жінками, які хочуть перервати вагітність. Адже така пацієнтка вимагає особливого підходу, яке іноді змінює її рішення.

«Обмеження на порядок проведення аборту повинні бути. У тій частині, наприклад, що процедуру не можна робити на протязі години після звернення пацієнтки. Потрібно впевнитися, що це не спонтанне рішення під впливом емоцій. Як мінімум два-три дні має піти на огляд, співбесіда з психологом, соціальним працівником. На цьому ж етапі можуть підключатися і представники церков», – вважає Камінський.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ото прославились((((
Відповісти
Те, що роблять аборти, це дуже погано, це - великий гріх. А те, що багато трахаються - це молодці. Ще є порох в порохівницях, ще жива Волинь!!!!!
Відповісти
Останні новини
Волинь – лідер за кількістю абортів у Західній Україні
29 березень, 2012, 13:25
Злодії розібрали колію
29 березень, 2012, 13:04
Горить трава – горять хати
29 березень, 2012, 12:51