Такі, як Грицюк і Кирильчук, не повинні бути у Верховній Раді, – Саганюк

Такі, як Грицюк і Кирильчук, не повинні бути у Верховній Раді, – Саганюк
Міський голова Володимира-Волинського Петро Саганюк вважає, що керівник Волинської організації ВО «Батьківщина» Анатолій Грицюк та народний депутат-бютівець Євген Кирильчук не гідні бути народними депутатами.

Про це він розповів в інтерв’ю ВолиньPost.

«Хай Кирильчук скаже, він стільки років є депутатом Верховної Ради, хай він скаже, що зробив для Волині. Чи для Ківерців один і другий зробив. Два таких потужних чоловіки, то Ківерці вже повинні бути закатані асфальтом, і все має світитися і працювати. Такі люди, як Грицюк і Кирильчук не повинні бути у Верховній Раді», – зазначив Саганюк.

Щодо можливого конкурента Грицюка на майбутніх виборах до Верховної Ради Адама Мартинюка, то мер Володимира-Волинського впевнений, що виграє саме Мартинюк.

«Я думаю, Грицюк не виграє. Абсолютно. Так і можете написати. Що Грицюка рівняти з Мартинюком? Який там не є комуніст Адам Мартинюк, та його з Грицюком не зрівняти», – сказав Петро Саганюк.

«Подивіться: Грицюк був головою обласної ради, а цей – нардепом. Тепер гляньте, скільки Мартинюк заасфальтував доріг, скільки побудував він у Любешові. Я Мартинюка як людину поважаю. Ми добре знайомі. І я думаю, що по тому округу тільки Мартинюк переможе», – додав він.

ЧИТАТИ ПОВНІСТЮ ІНТЕРВ'Ю З ПЕТРОМ САГАНЮКОМ

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ой б..., а де ж ви, пане Петро, були всі минулі роки? Згідний Грицюк не дотягує до статусу депутата ВРУ, але що ж це ви так пана Мартинюка хвалите? Ганьба запроданцям і підлабузникам, тушкам і зрадникам любої масті. Біда буде в Україні поки правитимуть такі люди!
Відповісти
нікого з названих вище кандидатів не підтримую, і взагалі я за те, щоб місцями поступалися молоді, а то ті дядьки-дідугани-старигани повсідаються у ВР і знову нічого толкового не зроблять... їхній час минув, а якщо ми будемо за них голосувати, то і Україна мине!..
Відповісти
Останні новини
Такі, як Грицюк і Кирильчук, не повинні бути у Верховній Раді, – Саганюк
29 березень, 2012, 14:08