Нічна аварія в Луцьку: водій спробував втекти з місця ДТП. ФОТО

Нічна аварія в Луцьку: водій спробував втекти з місця ДТП. ФОТО
У Луцьку на вулиці Кравчука поблизу житлоовго комплексу «Колізей» сталося ДТП: таксі врізалося у вантажівку, остання перевернулася.

Аварія відбулася ввечері 28 березня, - повідомив керівник «Автомайдан Волинь» Сергій Поха.

За його словами, таксі, у якому була пасажирка, зіткнулося із вантажівкою.

Після ДТП водій таксі покинув пасажирку в машині та почав тікати, однак його наздогнали активісти луцької "Самооборони" та повернули на місце ДТП.

"Він був у стані алкогольного сп'яніння", - стверджує Поха.

Водія вантажівки та пасажирку госпіталізували.

Фото зі сторінки "Автомайдан Волинь" у Фейсбуці


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ДТП
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ДТП трапилося на пр.Відродження 53 а не на вул.Кравчука (неподалік заправки WOG)
У таксі був пасажир, якого відразу забрала швидка, після чого вже водій який був у стані алкогольного сп'янніння почав втікати та був затриманий очевидцями ДТП, а самооборона під'їхала вже пізніше.
Відповісти
Автомайдан Волинь супер!
Відповісти
Кошмар, я це на власні очі бачила. Щастя, що не саму аварію, лише перевернуту вантажівку. Видовище, яке змушує замислитися.... П*яні водії - це взагалі вже совісті не треба мати, щоб таксі водити і вживати. Чиїмось життям ризикувати!
Відповісти
це пр-т Відродження, а не Кравчука
Відповісти
Шо за ...ня!!! Вже таксисти пянi рисачать,шо далi буде?
Відповісти
Велосамооборона рулить. Ось Вам наш велопатруль. Лекс красава!
Відповісти
Це було на пр.Відродження біля Колізею.
Відповісти
Не вул.Кравчука і жк Колізей, а на вулиці Відродження біля дискоклубу Колізей!
Відповісти
П’яний мажор що здійснив ДТП
уник покарання за допомогою корумпованих ДАІшників

Директор ПАТ «Волиньбуд» Максим Лагутін в стані важкої форми алкогольного сп’яніння здійснив лобове зіткнення з іншим автомобілем, однак, сфальсифіковані працівниками ДАЇ документи допомогли йому під час суду уникнути відповідальності, а керівництво Управління Державної автомобільної інспекції у Волинській області прикриває своїх підлеглих. Олександр Кучинський (водій автомобіля, який постраждав під час даного ДТП) звинувачує працівників ДАІ у корупції.

Так коментувала волинська міліція подіїю, яка сталась 18 березня 2014 року:
«Нетверезий водій допустив ДТП поблизу Луцька
О 20 годині у селі Струмівка 43-річний житель Луцького району, керуючи автомобілем «Smart», не вибрав безпечної швидкості руху, не врахував дорожньої обстановки, виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення з автомобілем марки «Фіат Добло», який прямував назустріч, під керуванням 36-річного лучанина.
Внаслідок ДТП водій автомобіля «Smart» отримав тілесні ушкодження та був доставлений у медичний заклад. До слова, чоловік перебував за кермом у стані алкогольного сп’яніння. Водій іншого транспортного засобу отримав незначні травми, не госпіталізовувався.
За фактом ДТП розпочали кримінальні провадження за статтею 286 Кримінального кодексу України.»
http://www.volynnews.com/news/extreme/dtp-na-volyni-lobove-zitknennia-za-kermom-pianyy-vodiy/

http://simya.com.ua/articles/59/61386/

В Довідці №9363066 про дорожньо-транспортну пригоду від 18.04.2014, яка була видана УДАІ у Волинській області міститься інформація про те, що поблизу с. Струмівка, громадянин Лагутін Максим Віталійович 11.11.1970 р.н., житель с. Струмівка Луцького району, керуючи автомобілем марки СМАРТ МС 01, реєстраційний номер АС2442ВЕ, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння (ІІІ ст.), виїхав на смугу зустрічного руху та допустив зіткнення з автомобілем марки ФІАТ ДОБЛО, реєстраційний номер АС7834АО, яким керував Кучинський Олександр Павлович 13.11.1978 р.н., житель міста Луцька.
Однак, пізніше виявилось, що працівниками ДАІ протокол за статею 130 (керування транспортним засобом в стадії алкогольного сп’яніння) - не складався. В суд були направлені сфальсифіковані матеріали, на підставі яких винуватець ДТП уник законного покарання.
Про дану ситуацію було повідомлено особисто та в письмовій формі Начальнику УДАІ УМВС України у Волинській області Кравчені Володимиру Федоровичу. Виявилось, що вся інформація та документація про факт перебування Лагутіна М.В. у стані алкогольного сп’яніння зникла з бази даних, а керівництво ДАІ ігнорують вимоги постраждалої сторони покарати винуватця ДТП.
На думку постраждалого внаслідок ДТП Олександра Кучинського, даний факт свідчить про навмисне знищення інформації та підробку документів працівниками ДАІ за винагороду, а саме, ознаки корупційного діяння. Працівниками УДАІ УМВС України у Волинській області жодних конкретних дій щодо вирішення даної проблеми не здійснено – відбувається відверте затягування часу. Суб’єктивним оціночним судженням Олександра є те, що корупція в УДАІ УМВС України у Волинській області може бути системною, тому керівництво даної структури не здійснило жодного реального кроку щодо притягнення до відповідальності винних у зловживаннях працівників ДАІ, а особа, що здійснила ДТП у стані алкогольного сп’яніння уникнула покарання.

Олесксандр Кучинський звернувся до Прокуратури та УМВС у Волинській області з проханням по даному факту провести перевірку, притягнути гр. Лагутіна М.В. до адмінвідповідальності за статею 130, та притягнути до відповідальності працівників ДАІ, які допомогли Лагутіну М.В. уникнути покарання шляхом підробки документів.
Відповісти
Останні новини
Нічна аварія в Луцьку: водій спробував втекти з місця ДТП. ФОТО
28 березень, 2014, 22:42