Головного податківця Волині просять не звільняти, доки не буде закону про люстрацію

Головного податківця Волині просять не звільняти,  доки не буде закону про люстрацію
Начальника управління ГУ Міндоходів у Волинській області Ігоря Сінгаєвського просять не звільняти «до проведення законного люстраційного процесу».

Про це йдеться у звернені, яке передали голові ОДА Григорію Пустовіту під час засіданні громадської ради при ГУ Міндоходів у Волинській області, - повідомляє Волинь-інновація.

Представники громадських організацій підприємницького спрямування зазначають, що Ігор Сінгаєвський «не піддався тиску влади і не допустив переслідування бізнесу, який був учасником революційних подій та здійснював їх фінансування».

За словами Сінгаєвського, вже триває «чистка» кадрів, яка найбільше торкнулася податкової міліції. Зокрема кілька днів тому було зафіксовано факт отримання хабара. Порушники будуть покарані.

У зв’язку з цим Ігор Сінгаєвський просить бізнес не давати «на лапу»: «Даєте ви - беруть, поки їх не б’ють по руках. Третина людей, які звільнені з податкової, за нашої ініціативи. Ми зараз переживаємо перелом, зменшуємо бюрократичні механізми, тому просимо підтримки».

Учасники громадської ради висловили незадоволення розформуванням Міністерства доходів та зборів, адже на його злиття затрачено багато сил та коштів. Зокрема цінною є єдина інформаційна база даних, сформований єдиний дієвий підрозділ для боротьби з податковими злочинами та контрабандою, загалом - уся система, яка щойно розпочала давати плоди.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
з кожним днем на посаді лічильник рахує надходження у власні кишені,що стінгаєвському,що його бравим заступникам,даже тим яці у відпустці.хай ще "попрацюють"на благо...
Відповісти
а
якже зами будуть жити їм на обслуговування їхніх Лексусів зарплати не вистачить.То може треба поміркувати, пожаліти тендітних жіночок і справді лишити на посадах,ну а ті що у декретній відпустці то за них ми спокійні їм нажитого майна хватить.....
Відповісти
Шановні податківці! Який же ви гнилий народ. Одною рукою ставите підпис за підтримку, а другою строчите бруд! Вічні раби і жополизи
Відповісти
Останні новини
Головного податківця Волині просять не звільняти, доки не буде закону про люстрацію
29 березень, 2014, 08:50