У Луцьку – ярмарок кар’єри

У Луцьку – ярмарок кар’єри
У Волинському національному університеті імені Лесі Українки на ярмарок кар’єри зібрались студенти та роботодавці – перші хочуть знайти хорошу роботу, другі – талановитих працівників.

Ярмарок кар’єри «Луцьк-2012» старував 29 березня у приміщенні історичного факультету ВНУ. За словами організаторів, у стінах ВНУ ярмарок для студентів та роботодавців проводить вже вп’яте.

Як розповіла проректор ВНУ з навчально-виховної роботи Ірина Констанкевич, відмінність цьогорічного ярмарку кар’єри у тому, що вперше захід є загальноміським, тобто участь у ньому можуть брати не лише студенти ВНУ. Крім того, ярмарок кар’єри вперше підтримав міжнародний фонд «Відродження».

За словами керівника Центру кар’єри ВНУ Світлани Зими, такий захід для молоді – шанс зробити кар’єрний старт. До того ж, відсутність досвіду роботи у даному випадку – не перешкода.

«Роботодавець – це не мамочка, не вчитель, не вихователь… Тому важливо вчитись себе презентувати роботодавцю, ще будучи студентом», – звернулась до студентів під час офіційного відкриття ярмарку заступниця директору обласного центру зайнятості Світлана Корецька.

Загалом у цьогорічному ярмарку кар’єри взяло участь кількасот студентів та близько десяти роботодавців.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ВНУ
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку – ярмарок кар’єри
29 березень, 2012, 15:17