«Правий сектор» Волині проведе публічний «діалог» з лучанами

«Правий сектор» Волині проведе публічний «діалог»  з лучанами
«Правий сектор» Волині запрошує лучан на відкриті збори.

Зустріч відбудеться у неділю, 30 березня, в Палаці культури Луцька, - пишуть активісти на сторінці «Правого сектору» у Фейсбуці.

«Провести публічний відкритий діалог між громадськістю і керівництвом «Правого сектору» Волині – це є основна мета зборів», - йдеться у повідомленні.

«Правий сектор» переконаний, що громадяни повинні знати, що відбувається насправді.

«Також завданням зборів буде пояснити людям - хто такі «Правий сектор» і чого ми хочемо», - додають вони.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
вони вже володіють правом на істину? Чи не заскоро взялись?
Відповісти
А хто на вашу думку володіє цим правом у нас зараз? Суд? Правоохороні органи? Влада, виконавці якої не змінилися? Дуже цікаво почути відповідь.
Відповісти
Як цей "правий сектор", "автомайдан", "самооборона" задовбали. Хлопці досить штани протирати - до роботи, за своєю спеціальністю - хто на кого вчився і чого дійсно в житті досягнув: підмітати, прибирати. Чи це важче ніж бігати як макаки по вулиці і вимагати гроші, лізти в чужі володіння!!!! А то за горем, тепер вже зовсім чужих для вас матерів, розправили крила, підняли зачухані голови!! Хто ви, обділені чоловічки??? В той час, як люди вчилися, працювали, заробляли авторитет і повагу, ви паскудили землю своїм жалюгідним блюзнірством і паразитуванням!!! Схаменіться, задумайтесь над завтрашнім днем: мрак, сором і нічого людського
Відповісти
Розберіться з володимирським "сектором"Він приватний, тобто мера Саганюка.І буде його захищати.Не за те ми стояли на Майдані!
Відповісти
Приїдьте до нас у ВОЛОДИМИР і подивіться як мер сприяє ремонту приміщення " Правого сектора".Він його робить зі свого оточення.Зупиніть це б......о!!!
Відповісти
Хоча б один член Правого сектору загинув чи був поранений на Майдані? Ні, тому що воювати з мирним населенням легше всього,що такого героїчного зробили данильчук і його команда, крім погромів адмінбудівель в Луцьку... Так отож... І ПС Волині не має ніякого права ставити ті чи інші вимоги
Відповісти
правом на "істину" володіє той, хто тримає в одній руці биту, а в іншій мегафон! Оце і всі аргументи...
Відповісти
Ми не любимо політиків. Якби ви були ГО то прийшли би , ато багато говорили що ви не політики і обманули нас. Брехуни.
Відповісти
Хай дадуть виступити тим хто був у самообороні Майдану в Києві. Хай вони скажуть! На своїх сторінках Правий сектор толком нічого не може сказати про загиблих і поранених в своїх рядах, Одне пояснення, що вони тупо себе не підставляли, бо навчені і організовані, Ото вже правда, що гинуть романтики, а користуються результатами революцій циніки! Ось коментар із Цензор. Нет. Пишет Леди Ди (diana_ledi) 2014-03-28 21:54:00 "На Майдане вряд ли найдётся самооборонец - реальный самооборонец, а не из этих, панаехавших - кто бы относился к Правому Сектору с уважением. Все, кто был в боях - от январских, на Грушевского, до страшных февральских - все знают, как красиво уходил всегда из боя Правый Сектор. Впереди всех. Чётко и быстро. Нет, к началу боя они, конечно, всегда были. Но потом - впереди всех, чётко и быстро. И если чем-то бойцы ПС владеют хорошо - так это умением отступать. На Майдане вряд ли сейчас найдётся самооборонец, который бы не матерился при упоминании Правого Сектора - потому что если кто сейчас и мутит на Майдане, так это именно он, навязший всем в зубах, Правый Сектор." diana-ledi.livejournal.com/1167521.html
Відповісти
Останні новини
«Правий сектор» Волині проведе публічний «діалог» з лучанами
29 березень, 2014, 14:02